YÜREĞİR

YÜREĞİR’DE YEŞİL ALANLAR HER GEÇEN GÜN ÇOĞALIYOR

Atakent Mahallesi’ne 54 dönüm alan üzerinde yapımına başlanan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı inşaatı devam ediyor. Orman Fidanlığına ait 122 dönüm alan ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Çok değişik aktivitelerin yapılacağı 122 dönün alan Adana halkının kullanımına sunulacak. Bunun yanı sıra mevcuttaki parkları yenileyerek Yüreğir halkının kullanımına sunuyor.

 

Geçtiğimiz yıllarda Mutlu, İncirlik Cumhuriyet, Hacıali, Cine, Solaklı, Cumhuriyet ve Yahşiler Mahallesi’ne yeni park yaptıklarını belirten Başkan Çelikcan, Kazım Başer, PTT Evleri Mahallesi’nde 4 adet, Akdam, Özgür, Sarıçam, Yunusoğlu, Atakent Mahallelerindeki Parkların ise yenilendiğini söyledi.

 

İlçede bulunan bütün parkların oyun takımlarını yenilediklerini ve birçok parka spor aletleri koyduklarını belirten Başkan Çelikcan yeni park yapımının da sürdüğünü belirtti. Doğankent Cumhuriyet, Doğankent Gazipaşa, Kiremithane, Yunusoğlu Cumhuriyet, Havutlu, Şeyh Murat, Abdioğlu, Ulubatlı Hasan, Karaahmetli, Doğankent Merkez, Solaklı Merkez Mahallerinde yeni park yapıldı.

 

 Çağırkanlı, Akpınar, Ali Hocalı ve Zağarlı Mahallelerinde devam eden park inşaatlarının en kısa sürede bitirileceğini belirtti.  Yunusoğlu Mahallesinde ise park yenileme çalışmaları devam ediyor.

 

 Vatandaşlarımızın oturup sohbet edeceği ve iş streslerini atmaları amacıyla yeşil alanları her geçen gün büyüttüklerini, dinlenme alanları ve parkların içerisine koyulan spor aletleri ile de vatandaşların spor yapmalarının sağlandığını belirten Başkan Çelikcan ”İlçemizdeki vatandaşlarımız spor salonlarına gidip spor yapamıyorlar. Ama kendilerine en yakın yerdeki spor aletlerinden faydalanarak bu eksikliği gideriyorlar.”

Başa dön tuşu