GENEL

YÜREĞİR’E HAYIRLI OLUN

6 adet sıkıştırmalı çöp aracı, 2 adet iş makinesi (kazıcı yükleyici), 2 adet Van araç, 2 adet kamyonet, 5 adet binek oto, 2 adet camlı Van araç, 3 adet çöp taksi kamyonet Devlet Malzeme Ofisi aracılığıyla Yüreğir Belediyesi araç filosuna ekleniyor.

Daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek adına araç kapasitesinin önemli olduğunu belirten Yüreğir  Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ''Vatandaşlarımıza daha hızlı ve iyi hizmet vermek amacıyla araç filomuzu güçlendiriyoruz. Araçlar ve iş makineleri, vatandaşlara daha fazla ve daha hızlı hizmet götürme imkanı sağlayacak. Hizmetlerin en güzel şekilde gerçekleşmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.'' şeklinde konuştu.

6 adet sıkıştırmalı çöp kamyonu ve 2 adet iş makinesinin teslim alındığını, diğer iş makineleri ve araçların yakın zamanda teslim alınacağını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ''Devlet Malzeme Ofisi aracılığıyla aldığımız iş makineleri ve araçlarımız Yüreğir'imize hayırlı olsun." şeklinde konuştu. 

İlçe sınırlarının çok geniş olması ve vatandaşlara kaliteli hizmeti sunmak için araç parkurunu genişlettiklerini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir '' Araçlarımızı DMO aracılığıyla alıyoruz. Yüreğir'in geliri az. Bu yüzden harcamalarımızı dikkatli yapıyoruz.'' diyerek mal ve hizmet alımlarına dikkat ettiklerini belirtti.

 

Başa dön tuşu