YÜREĞİR

YÜREĞİR İKLERLE TANIŞMAYA DEVAM EDİYOR

Yakında hizmete açılacak. Kına konaklarını gezerek çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Çelikcan ''Yüreğir'in gelişmesine katkı sağlamak amacıyla bir çok önemli projeyi hayata geçirdik. İnşaatı tamamlanan ve yakında hizmete açılacak olan 2 adet kına konağında vatandaşlarımız kınalarını nezih ortamlarda yapacaklardır. '' şeklinde konuştu.

 

Yüreğirli vatandaşların acılarına ve sevinçlerine her zaman ortak olduklarını belirten Başkan Çelikcan Osmanlı,Selçuklu Mimarisi ile inşa edilen kına konaklarının yakında hizmete açılacağını belirten Başkan Çelikcan ''Kına Konaklarımızın bir tanesi Yavuzlar Mahallemizde diğeri ise Cumhuriyet Mahallemizde yapılıyor. Ufak eksikleri tamamlanıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Vatandaşlarımız sokakta kına yapmaktan kurtulacaklardır.'' dedi.

 

Yüreğir'in kalkınması, gelişmesi ve vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak için çalıştıklarını belirten Başkan Çelikcan ''Kimsenin hayal bile edemediği hizmetleri Yüreğir'de hayata geçirdik. Taziye evleri, spor kompleksleri, kapalı semt pazarları, kültürevleri, kültür merkezi, 644 adet sosyal konutlar, ilk yerinde kentsel dönüşüm ve yeşil alanlar ve modern parklara kavuştu.Kamu yatırımları, özel yatırımlar ve belediyemizin yatırımları ile Yüreğir Adana'nın cazibe merkezi oldu. Yüreğir'i ilklerle tanıştırdık ve tanıştırmaya da devam edeceğiz.'' dedi.

 

Başa dön tuşu