YÜREĞİR

YÜREĞİRİMİZ DE BİZİM ÇOCUĞUMUZ

Başkan Kocaispir mesajında sadece bu anlamlı günde değil, her zaman babaların gönüllerinin hoş tutulması gerektiğini belirterek hayatı boyunca maddi manevi bütün imkânlarını ailesi için seferber eden, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan tüm babaların Babalar Günü’nü kutladı. 

Başkan Kocaispir, “Millet olarak bizi biz yapan en önemli unsurlardan biri de sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapımızdır. Babalarımız ise bu güçlü yapının temel direğidir. 

Hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran babalarımız, aile içerisinde üstlenmiş oldukları görev ve sorumlulukları büyük bir özveriyle yerine getirmektedirler. Yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, ailenin mutluluğu için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan babalarımız, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmektedirler. Sadece bu anlamlı günde değil, her zaman onların gönüllerini hoş tutmalı, saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeliyiz. 

Yüreğir’imiz de bizim çocuğumuz. Onu el birliği ile büyütüp yarınlara hazırlayacağız. Hiç bıkmadan ilgilenmeye, korumaya ve tıpkı bir çocuğa bakar gibi gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz. 

Bu vesile ile hayatı boyunca maddi manevi bütün imkânlarını ailesi için seferber eden, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.” dedi.

 

Başa dön tuşu