SARIÇAM

Yusuf Kenan Palalı Parkı hizmete sunuldu

Gültepe Mahallesi’ndeki parka beraberinde Başkan yardımcısı Halit Boz ile giderek incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  bundan sonra da her fırsatta park yapma çabası içinde olacaklarını, ilçelerindeki yeşil alan miktarının artırılması için çaba harcamaya devam edeceklerini söyledi.

 

Başkan Bilal Uludağ,  yenileme yapım çalışmalarının kısa bir süre önce başlanan ve bitirilen Yusuf Kenan Palalı Parkının mahalle halkına hayırlı olması dileğinde bulundu.

 

Uludağ,”Buradaki eksiklikler kısa sürede tamamlanarak park hizmete girdi.  İlçemizde birçok mahallemizde park yapım ve yenileme çalışmaları yapıldı.  Bize bağlanan ve eskiden köy olan 36 mahallemizde de tek tip parklar yapıldı. Her fırsatta uygun görülen ve ihtiyaç duyulan yerlere yeni parklar yapmaya devam edeceğiz.”dedi.

 

KENT ESTETİĞİNE ÖNEM VERİYORUZ

Bilal Uludağ, kent estetiğine önem verdiklerini ve yeşil alan çalışmaları çerçevesinde Gültepe Mahallesi 605, 608 ve 614 sokaklarında yer alan Yusuf Kenan Palalı parkını yenilemekten ve halkın hizmetine sunmaktan mutlu olduklarını dile getirdi.

 

Uludağ,” Parkımız yaklaşık 5000 metrekare kullanım alanına sahiptir. Yapılan proje çalışmaları kapsamında parkımız daha estetik ve işlevsel bir hale getirilmiştir. İçinde büfesi, modern oyun alanları, açık egzersiz, dinlenme mekânları ve sosyal sağlıklı yaşam alanları da yer almaktadır. Hayırlı olsun.”diye konuştu.

 

Parkta bulunan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Bilal Uludağ, çocuklara da birer oyuncak hediye etmeyi unutmadı. Mahalle muhtarı Canan Kurt ve vatandaşlar ise Başkan Uludağ’a yaptığı güzel hizmetler nedeniyle teşekkür ettiler.

 

Başa dön tuşu