SPOR

Seyhan,Yüreğir’e şans tanımadı

Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Ligi’nde mücadele eden Seyhan Belediyespor önceki gün Adnan Menderes Spor Salonu’nda karşı karşıya geldiği erteleme maçında Yüreğir Belediyespor’u 3-2 yenme başarısı gösterdi. Çekişmeli geçen müsabakayı kazanma başarısı gösteren sporcularını kutlayan Antrenör Göksel Özbek, “ Yükselişimizi sürdüreceğiz” dedi.

SON 3 MAÇI KAYBETMEDİLER

Ligde oynadıkları son 3 müsabakayı kazanarak 8 puana sahip olduklarını ve grupta 4.sırada yer aldıklarını belirten Seyhan Belediyespor Kadın Voleybol Takım Teknik Sorumlusu Göksel Özbek, “ Yaş ortalaması 17 olan bir kadro  ile ligde mücadele ediyoruz. Her geçen gün daha iyi konuma geliyoruz. Yüreğir Belediyespor karşısında alınan galibiyet moral motivasyonumuzu en üst seviyeye yükseltti. Artık bu karşılaşmayı unutup Pazar günü konuk edeceğimiz lider Viranşehir Eğitimgücü ile oynayacağımız müsabakaya odaklanmak zorundayız. Sporcularıma güveniyorum. Kazanıp hedeflenilen noktaya emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” dedi.

BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR

Seyhan Belediye Başkanı ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Akif  Kemal Akay’ın da,her zaman desteğini esirgemediğini belirten Özbek, “ Bizde bu desteğin karşılığında başarılı sonuçlar elde ederek karşılık vermek istiyoruz. Başkanımıza,sporcularım adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Başa dön tuşu