SPOR

19.756 kişi adını ve soyadını Fatih Terim olarak değiştirmek istedi

İçişleri Bakanlığı, ad ve soyad değişikliği başvurusu için bir duyuru yapmış ve bu duyurunun ardından adını ve soyadını değiştirmek için binlerce kişi başvuruda bulunmuştu. Konuyla ilgili Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nden yeni bir açıklama geldi. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, ad ve soyad değişikliği başvurusunda son tarihi duyurdu. Şimdiye kadar 19.756 vatandaşın adını ve soyadını Fatih Terim olarak değiştirmek istediği öğrenildi.

İçişleri Bakanlığı, ad ve soyad değişikliği başvurusu için bir duyuru yapmış ve bu duyurunun ardından adını ve soyadını değiştirmek için binlerce kişi başvuruda bulunmuştu. Konuyla ilgili Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nden yeni bir açıklama geldi. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, ad ve soyad değişikliği başvurusunda son tarihi duyurdu. Şimdiye kadar 19.756 vatandaşın adını ve soyadını Fatih Terim olarak değiştirmek istediği öğrenildi. Sosyal medya, ad ve soyad değişikliği başvurusundaki Fatih Terim detayını konuşuyor. Şimdiye kadar 19.756 kişi adını ve soyadını Fatih Terim olarak değiştirmek istedi. Sosyal medyanın gündemine oturan olayla ilgili ‘Diğer 19.755’ ve ‘Fatih Terim’ etiketi altında çok sayıda yorum yapıldı. Konuyla ilgili yapılan esprili yorumlar ise yüzleri güldürdü. İşte detaylar…

SON BAŞVURU TARİHİ AÇIKLANDI

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, ad ve soyadında değişiklik yapmak isteyenler için son başvuru tarihini açıkladı. Sosyal medya üzerinden yapılan duyuru kapsamında vatandaşlar genel ahlaka uygun olmayan, gülünç olarak değerlendirilen, yazım ve imla hatası olan ad ve soyadı değişikliği başvurularını e-Devlet aracılığıyla veya yazılı olarak ilçe nüfus müdürlüklerinden 24 Aralık 2022 tarihine kadar gerçekleştirebilecek.

BİNLERCE KİŞİ ADINI FATİH TERİM OLARAK DEĞİŞTİRMEK İSTEDİ

Ajansspor’da yer alan habere göre, Galatasaray’ın efsane teknik direktörü Fatih Terim’e duyulan hayranlık ad ve soyadı değişikliğinde bir kez daha ortaya çıktı. Vatandaşlara verilen ad ve soyadı değişikliği başvuru hakkının başladığı günden bu yana 19.756 yurttaş adını Fatih Terim olarak değiştirmek için e-Devlet üzerinden başvuruda bulundu. Ad ve soyad değişikliği başvurularındaki Fatih Terim detayı sosyal medyanın da gündemine oturdu.

 

Başa dön tuşu