YAŞAM

SOKAĞIN ÇOCUKLARI GELİYOR

Blu TV için çekilen yapımın yönetmen koltuğunda Kadri Beran Taşkın otururken yapımcılığı başarısı devamlı konuşulan “Sıfır Bir” isimli yapımın yaratıcıları üstlendi.

“Sokağın Çocukları” isimli yapımda izleyiciyle buluşacak olan son dönemin en popüler isimlerinden Sultan Sarohan, oyunculuk gücü ve yeteneğiyle bir kez daha dudak ısırtacak. “Sokağın Çocukları” isimli yapım, kanunların yetersiz kaldığı bir dünyada kendi adaletini sağlamak zorunda kalan gençlerin hikayesini insanî bir yerden anlatırken, Sultan Sarohan, asabi dik kafalı  gözü kara, sevdikleri için kendini de imkanı olsa dünyayı da yakabilecek bir karaktere hayat veriyor.

“Sokağın Çocukları” isimli yapımın gözü kara kızı Sultan Sarohan, özellikle aksiyon sahnelerindeki başarısıyla göz doldururken “Oyunculuğun her zorluğunu göze alarak bu işe başladım. Karşılaşacağım her zorluğa karşı eğitimimi aldım. Altından kalkamayacağım rol yok o yüzden emin adımlarla yolumda yürüyorum” dedi.”Sıfır Bir” isimli dizideki gerçekçi yaklaşımları “Sokağın Çocukları” isimli yapımda da devam ettiren yapımcılar yine çok konuşulacaklar.

Başa dön tuşu