YAŞAM

Mustafa Ceceli 01 Burda AVM’de

Yeni nesil AVM anlayışı, göz alıcı mimarisi, açık alanları ve dünyaca ünlü markalardan oluşan mağaza karmasıyla bölgeye yeni standartlar getiren 01 Burda AVM, Mustafa Ceceli konseriyle misafirlerine unutulmaz bir gün yaşattı. COVID-19 önlemleri eşliğinde gerçekleşen konser, renkli anlara sahne oldu.

Kentin kültür ve sanat anlayışına yeni bir ivme kazandıran Adana 01 Burda AVM Performans Gösteri Merkezi’nde düzenlenen ve pandemi sonrası Türkiye’deki ilk kapalı alan konseri olma özelliği taşıyan etkinlikte Ceceli en sevilen şarkılarını hayranları için söylerken esprileri ve göz dolduran performansıyla büyük beğeni topladı.

Biletleri çok önceden tükenen sosyal mesafeli konserde sevenleri Ceceli’ye yoğun ilgi gösterdi. Konser sırasında Mustafa Ceceli bazı şarkılarda davul, klavye ve darbuka çaldı, işaret dilini gönüllü olarak yapan “Sevgiyle İşaret Dili” öğrencileri ile birlikte işaret dili performansı gerçekleştirdi.

Klasik AVM anlayışının ötesine geçen hizmetleriyle misafirlerinin rahat ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamalarını sağlayan 01 Burda AVM, aldığı önlemlerle Adanalıları ağırlamaya devam ediyor.

Başa dön tuşu