GENEL

İLK BARETİM İLK YELEĞİM

Cumhurbaşkanlığı tarafından Çukurova Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Meryem Tuncel’e hayırlı olsun ve tebrik ziyaretinde bulunan AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Sayım Azmaz, Adnan Kemali Ünal, Mehmet Ali İnan Rektör Tuncel’e destek sözü verdiler.

 

‘ÖNCELİĞİMİZ EĞİTİMDİR’

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel ve Rektör yardımcısı Prof. Dr. İlter Ünlükaplan, Rektör yardımcısı Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz, Rekröe Danışmanı Prof. Dr. Recep Tuncer’ in  hazır bulunduğu görüşmede karşılıklı destek sözleri verildi. Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel “AKAMDER ziyareti bizleri memnun etti. Pandemi süreci sonrasındaki yatırımlarımızda karşılıklı desteklerimiz sürecektir. Ancak temel önceliğimiz eğitimdir. Bu konuda öğrencilerimiz önemli başarılara adım atmaktadır. Geçmişte AKAMDER in teşvik ve yardımları aşikâr olup devamının da süreceğine inanıyoruz. Temel paydamız Adana olduğu için bundan sonrada görüş alışverişlerimiz sürecektir.” Dedi. 

 

‘GÜNEYİN EĞİTİM YILDIZI ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİDİR’

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu “Çukurova Üniversitesi Akdenizin eğitim starıdır. Yakın geçmişte Akademik gücü ve bilimsel başarılarıyla uluslararası saygınlığını daha da arttıran Çukurova Üniversitesi (ÇÜ), FOODS Dergisi’ne göre Dünyada Bilimsel Katkı Yapan 8. Üniversite olmuştur. Üniversitemizin başarıları bizleri gururlandırmaktadır. AKAMDER olarak çeşitli destek etkinliklerimizin yanı sıra “İLK BARET İLK YELEK” le Mühendis öğrencilerimize sunduğumuz katkılar Pandemi süreci sonrasın dada artarak devam edecektir. Yeni Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Meryem Tuncel’ ede başarı dileklerimizle birlikte başarıların daha da artacağına inanıyoruz.” Dedi. 

 

Başa dön tuşu