SPOR

Sporu; Spor’dan gelen bilen yönetsin!

Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu seçim sürecine girdi… Mevcut başkan Niyazi Kurt’la birlikte Seydi Ali Tunca’nın da adaylığını açıkladığı genel kurul Olimpiyat Oyunları’nın ardından gerçekleştirilecek.

Atletik Conan Vücut Geliştirme ve Fitness Spor Kulübü Başkanı Nihat Söyler yaptığı açıklamada; mevcut başkan Niyazi Kurt’la birlikte yola devam etmek istediklerini dile getirdi.

3 dönem yönetim kurulu üyeliği, 15 yıl Adana İl Temsilciliği görevinde bulunduğunu söyleyen Nihat Söyler; 2012 yılında Milli Takım antrenörlüğü yaptığını, yanısıra da 1998 yılından bu yana Uluslararası Hakemlik Kokartına sahip olduğunu dile getirdi. 

Söyler; 44 yıllık bilgi birikimine sahip olduğunu; Niyazi Kurt başkanlığındaki listede görev verilmesi halinde, bu spor dalının daha da ileriye gitmesine katkı koymaya hazır olduğunu ifade etti.

3 dönemdir başarılı bir şekilde başkanlık görevini sürdüren, spordan gelen ve sporu iyi bilen eski dünya şampiyonu Niyazi Kurt’u desteklediğini açıklayan Nihat Söyler; Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu başkanlık seçimlerinin Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi sporuna hayırlı olması temennisinde bulundu.

Federasyon Asbaşkanı Cemal Akarsu’nun nezaket ziyaretinde konuşan Nihat Söyler; Adana olarak Başkan Kurt’a tam destek verdiklerini söyledi.

Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi kulüplerinin sıkıntıda olduğuna, pandemi sürecinden olumsuz etkilendiğine dikkat çeken Atletik Conan Vücut Geliştirme ve Fitness Spor Kulübü Başkanı Nihat Söyler; Adana’da sıcakların bastırmasıyla birlikte yayla ve deniz sezonu sürecine girildiğini, vücut geliştirme, fitness ve bilek güreşi sporları ile ilgili sporcu, yönetici, başkan ve kulüplerin yaşadığı sıkıntıları en iyi bilen, kendisi de spordan gelen, BESYÖ mezunu, eski Dünya Şampiyonu Başkanımız Niyazi Kurt’un hizmet kervanını daha ileriye de taşımayı sürdüreceğini aktardı.

 

Başa dön tuşu