YAŞAM

Son Dönemin Popüler Modası Goorin Bros Hayvan Figürlü Şapka Modelleri

https://www.hatquarters.com.tr/hayvan-figurlu-sapkalarŞapkalar her tarza göre farklılık gösteren son derece şık ve stil parçalar. Cesur ve iddialı olmalarının yanında şapkalar aslında sadece birer aksesuar değil. Başlı başına bir tarz yaratan şapka modelleri bere, baseball, bucket, fötr şeklinde birçok modelde tasarlanıyor ve yıllardır hem kadınlar hem de erkekler tarafından kullanılıyor. Kumaş yapıları ile mevsimlere göre farklı şapka modelleri bulmak mümkün. Şapka takmak aslında bir tutku. Bu nedenle şapkalar her sene moda oluyor ve yılın her anında kullanılmaya uygun olarak üretiliyorlar. Geçmiş dönemlerde kalın kumaşlardan elde edilen bere ve kasketler artık pamuklu kumaşlardan üretilebildiği için sadece kış aylarında değil geçiş mevsimlerinde de sıklıkla tercih ediliyor. Baseball şapkaları ile bucket şapkalar da kış ayları dışında da yılın her döneminde kullanılabiliyor.

 

Her tarza, her yaşa ve her cinsiyete uygun pek çok farklı şapka modelleri piyasada bolca bulunuyor. Sınırsız model, tarz ve kalitede şapkalar arasında seçim yapmak ise çok zor. Ama son yıllarda dünyada ve ülkemizde çok popüler olan Goorin Bros şapka çeşitleri kalitesi ve stili ile fark yaratıp tüm diğer şapka üreticilerinden ayrılıyor. Goorin şapka modellerini kasket, bucket, fötr ve baseball şapkaları olarak sınıflandırmak mümkün. Kışlık modellerde yün, mevsimlik modellerde ise koton kumaşlardan üretilen Goorin şapka çeşitleri deri seçeneklerini de bizler için üretmiş. Goorin Bros deri şapka horoz, at ve koyun figürlü armalar ile süslenmiş. Farklı kumaşlardan üretilen Goorin Bros şapkalar dışında Goorin Bros şapka kutuları da şapkalarınızı muhafaza etmeniz için tasarlanmış.

 

Orijinal Goorin Bros şapka modelleri arasında dünyada ve Türkiye’de en çok rağbet görenler  hayvan figürlü şapka modelleridir. Şapka tutkunları arasında en popüler olanları ise kurt figürlü şapka ve horoz figürlü şapka modelleri. Goorin Bros horoz şapka fileli Baseball modellerinde siyah, turuncu ve gri tek renk seçeneklerinin yanında siperlikleri ve başa oturan kısmı farklı renklerde olanları da var. İki renk horoz figürlü şapkalar siyah-beyaz, bordo-siyah, bordo-lacivert, siyah-kahverengi, kahverengi- mavi.  Goorin Bros kurt şapka modellerinde ise tek renk mavi, lacivert ve siyahlar bulunuyor. Goril ve aslan armaları bulunan Goorin Bros king şapka çeşitlerinde de birçok farklı renk seçeneği mevcut. Hayvan figürlü armaları ile adeta bir ikona dönüşen  Goorin Bros erkek şapka modellerini kadınlar da kullanabiliyor. Çünkü Goorin Bros şapka modelleri ayarlanabilir kayışlara sahip. Kadınların en çok tercih ettiği modeller ise kuş figürlü ve black sheep şapka çeşitleri. Erkeklerin de gözdesi olan koyun figürlü şapkaların armalarının fon renkleri birbirinden çarpıcı. Goorin Bros şapkaları Türkiye’de alabileceğiniz tek güvenilir adres ise Hat Quarters. Sadece kaliteli şapka markalarına yer veren Hat Quarters internet adresinden ve İstinye Park’ta bulunan mağazasından Goorin Bros şapka fiyatları ile alakalı bilgi alabilir, Goorin Bros şapkalara sahip olabilirsiniz.

Başa dön tuşu