YAŞAM

Bayram Yaklaşırken Tepsi Baklava Siparişleri

Bayram günü tatlılarını hangimiz sevmeyiz ki? Bayram gününü daha da güzelleştirmenizi sağlayacak Pürtat tepsi baklava siparişi ile bayramınızı şenlendirebilirsiniz!

Ramazan Bayramı’nın Sembolü: Baklava

Baklava yüzyıllardır Türk mutfağının vazgeçilmez bir lezzeti olmuştur. Baklavanın milli bir kültürel değerimiz olması özellikle bayram, nişan, kutlama gibi önemli organizasyonların sembolü haline gelmesini sağlamıştır.

Ramazan Bayramı halk ağzında aynı zamanda şeker bayramı olarak da geçmektedir. Bunun nedenlerinden birisi de Ramazan Bayramı’nda çocuklara ve misafirlere ikram edilen şerbetli bir tatlı olan baklavadır. Eğer Ramazan Bayramı’nın bir sembolü haline gelen baklava lezzetini sofranıza taşımak istiyor ancak baklava hazırlamakla uğraşmak istemiyorsanız Pürtat Baklava’yı tercih edin. Baklava fırınlarında, ideal kıvamda ve lezzette pişirilen baklavaların lezzeti hem ailenizin hem de misafirlerinizin tadı damağında kalacak!

 

Kalabalık Sofralar İçin En İdeal Çözüm: Tepsi Baklava

Bayramda kalabalıklaşan sofralarınızı şenlendirecek, herkese yetecek ve ekonomik olacak bir baklava siparişi mi vermek istiyorsunuz? Sofralarınızın kalabalık olmasına göre dilerseniz 1 tepsi baklava dilerseniz birkaç tepsi baklava sipariş edebilirsiniz. Pürtat Baklava tek bir lezzetle sınırlı kalmamanız için aynı zamanda karışık tepsi baklavaları da sizlere sunmaktadır. Eğer kalabalık sofralarınız için lezzetli ve gösterişli bir tatlı seçeneği arıyorsanız Pürtat Baklava’yı gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz!

Pürtat Baklava’nın sunduğu karışık tepsi baklava çeşitlerini sizler için şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Karışık Tepsi Baklava: En çok sevilen, popüler baklava çeşitlerinden oluşmaktadır.
  • Cevizli Karışık: Cevizli baklava çeşitlerinin bir araya geldiği tepsi baklavadır.
  • Fıstık Rüyası Karışık Tepsi: En yeşil ve en güzel, fıstığa bayılanlar için ideal tepsidir.
  • Fıstıklı Karışık Tepsi: Fıstık çeşitlerinden özenle seçilen baklavalardan oluşmaktadır.

Bu tepsi baklava çeşitleri arasından size en uygun olan karışık tepsiyi seçebilirsiniz. Yine eğer dilerseniz tek bir baklava çeşidinden de tepsi baklava sipariş talebinde bulunabilirsiniz.

Ekonomik Bayram Tatlısı

Bütçenizi sarsmayacak baklava tepsi fiyatları ile Pürtat Baklava bayram zamanı fazla masraf yapmadan, sevdiklerinizle lezzetli sofralarda buluşmanızı sağlıyor! Hemen sipariş için https://www.purtatbaklava.com/karisik-tepsi-baklava göz atabilirsiniz.

Başa dön tuşu