YÜREĞİR

5 ÇIKMAZ SOKAK AÇILIYOR

Yüreğir Belediyesi, özellikle mahalle aralarında trafik akışını hızlandırmak ve geçişi sağlamak adına çıkmaz sokakları bir bir ulaşıma açmaya devam ediyor. Başak Mahallesi 999 sokakta yapılan çalışma ile birlikte 5 çıkmaz sokak modern bir sokak hüviyetine kavuşuyor. 

İlçenin dört bir yanında hizmet seferberliğini sürdüren Yüreğir Belediyesi, özellikle mahalle aralarında trafik akışını hızlandırmak ve geçişi sağlamak adına çıkmaz sokakları bir bir ulaşıma açmaya devam ediyor. Son olarak Başak Mahallesi 999 sokak civarında yoğun bir çalışma başlatıldı. Burada çıkmaz sokağın civar sokaklarla birleştirilerek modern bir sokak oluşturulması adına çalışmalar sürüyor. 999 sokağın açılması ile birlikte 974, 975, 976 ve 977 sokaklar ana artere bağlanarak açılmış olacak. 

BAŞKAN KOCAİSPİR ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Bölgede altyapı ve yol çalışmaları devam ederken, Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir de, beraberindeki heyetle birlikte alanda incelemelerde bulundu. Burada vatandaşlarla da sohbet edip taleplerini dinleyen Başkan Kocaispir, inceleme sırasında yaptığı açıklamada; “Şu anda Başak Mahallemizdeyiz. Bildiğiniz gibi çıkmaz sokakların açılmasıyla ilgili devam eden bir çalışmamız var. 40 yıldan fazladır maalesef buralar kapalıydı. Burada yaşayan vatandaşlarımız nefes alamıyorlardı. İtfaiyenin, ambulansın girmesi mümkün değildi. Çok şükür mahalle sakinlerimizin manevi desteği, hepimizin gayretleri ile bugün bu yolu açıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacak noktaya geldik. Altyapı çalışmaları devam ediyor. Hızlı bir şekilde bu yolu pırıl pırıl açacağız. Yaşamın olduğu yerde ihtiyaç olan her ne varsa bir bir hayata geçirmekle mükellefiz. Yapılan çalışmanın mahalle sakinlerimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

MUHTAR DEMİR: “FATİH BAŞKAN 40 YILDIR YAPILMAYANI YAPTI”

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’e teşekkür eden Başak Mahallesi Muhtarı Abdulvahap Demir, “Çıkmaz sokaklarımız 40 yıldır açılmıyordu. Şimdiye kadar kimse başaramadı. Nefes alamıyorduk. İtfaiye giremiyordu, çöp arabası giremiyordu. Fatih Başkan 40 yıldır yapılamayanı yaptı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu. Çalışmaları heyecanla takip eden mahalle sakinleri de Başkan Kocaispir’e teşekkür etti.

 

Başa dön tuşu