GENEL

Karaisalı ilçesinde Cumhuriyet Koşusu düzenlendi

Karaisalı Kaymakamlığı ve ilçe belediyesi tarafından düzenlenen koşuya pandemi nedeniyle sınırlı sayıda sporcu katıldı. 45 sporcunun katıldığı 12 km’lik koşu Kapıkaya Kanyonu’ndan başlayarak, Varda Köprüsü’nde tamamlandı. Dereceye giren sporculara kupalarını Karaisalı Kaymakamı Mehmet Kaya, Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve İlçe Jandarma Komutanı Emre Yeşilyurt takdim etti.

Büyük çekişmeye sahne olan koşuda kadınlar kategorisinde 1. Serpil Aslan olurken, 2. Esra Yaman, 3. ise Nursel Karataş oldu. Erkekler kategorisinde 1. Fahrettin Çakay, 2. Mesut Akpınar, 3 ise Sadık Yobaş oldu.

Karaisalı Kaymakamı Mehmet Kaya yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıldönümünü dolayısıyla ilçemizde çeşitli etkinlikler yapmak istedik. Belediyemiz ve kaymakamlığımızla birlikte organize ettiğimiz koşu Karaisalı’da ilk defa düzenleniyor. Güzel bir etkinlik oldu. Dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyor, koşuya katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Saadettin Aslan ise konuşmasında, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde ilçe kaymakamlığımız ile beraber düzenlediğimiz koşuya katılan tüm sporcularımızı ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Türk milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum” dedi.

Başa dön tuşu