SEYHAN

Seyhan’ın sokakları pırıl pırıl!

Belediye ekipleri, Başkan Akif Kemal Akay’ın Muhtarlarla istişare toplantısı sonrasında belirlenen öncelikler doğrultusunda oluşturulan program dahilinde yıl sonuna kadar elden geçirilmemiş sokak bırakılmayacak.

12 FARKLI EKİP DURMADAN GÖREVDE

Seyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gürselpaşa, Onur, Kavaklı, Dağlıoğlu, Tepebağ, Alidede, Mürseloğlu ve Camuzcu Mahallelerinde asfalt serme çalışması gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca, bu mahalleler dışında sokak sağlıklaştırması kapsamında kaldırım ve yama çalışması yaptı. Asfalt serimi en az 7 cm kalınlıkla gerçekleştiriliyor. Bozuk satıh kesilip temizlenmesinin ardından yamalar belirlenmiş standartlar çerçevesinde yapılıyor.

BAŞKAN AKAY “HEDEF DAHA YAŞANABİLİR BİR SEYHAN”

İmkanlar doğrultusunda 96 Mahalle ve 10 bine yakın sokakta aynı kalitede hizmet sunmaya çalıştıklarını belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Hedefimiz daha yaşanabilir bir Seyhan. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz.” dedi. Halkın yaşadığı yerde komşularıyla birlikte mutlu olabilmesi için çalıştıklarını kaydeden Başkan Akay “Mevcutta bulunan dar veya bakımsız sokakları yok edemeyiz. Ancak hizmet kalitesini artırıp,  insani ve sosyal olarak bir dönüşüm sağlayabiliriz. Böylece halkımızın kendi çevresinde mutlu ve huzurlu yaşamalarına katkı sunabiliriz. Bu çerçevede sokakların sağlıklaştırılmasının yanı sıra sosyal aktivite imkanlarını daha da yaygınlaştırma çalışmamız sürecek” diye konuştu.

Başa dön tuşu