SİYASET

Bu kanunsuz işin hesabını soracağız!

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ay, "CHP Genel Başkanının "Adana’ya 1000 yataklı sahra hastanesi yaptık" şeklindeki yalan beyanının üzerinden 6 gün geçti. Hala bunu ispat edemediler. Türkiye, CHP Genel Başkanının yapıldığını iddia ettiği 1000 yataklı sahra hastanesini gösteremedikleri için göremedi. Basına açın dedik, cevap veremediler" dedi.  

Başkan Ay, sosyal medya hesaplarından da yaptığı açıklamasında şunlara yer verdi:

"Sayın Zeydan Karalar, Adana’da böyle bir ihtiyaç yokken sırf itibarınızı kurtarmak için, yetkili kurumlardan izin almadan yaptığınız yer, olsa olsa merdiven altı, kayıt dışı hastane olur.
Bir kişinin itibarını kurtarmak için yaptık dediğiniz 'olmayan sahra hastanesine' yatak ve tıbbi malzeme sevkıyatı ile milyonlarca lirayı, Adanalı'nın alın terini heba ediyorsunuz. Yalanınızın bedelini, Adanalı hemşehrilerimize ödetmenize izin vermeyiz!
Kanunsuz emri yerini getirmek suçtur. Bu kanun tanımaz işleme imza atan tüm kişi ve kurumlar, bunun bedelini hukuk önünde en ağır şekilde öder!Hemşehrilerimizin alın terini, kişisel ihtiraslarınıza kurban ettirmeyiz.

Bunun hesabını sormak boynumuzun borcudur.
Bir kişinin itibarını kurtarmak için bu kanunsuz işleme imza atanlar şunu iyi bilsin; bu işin sonuna kadar takipçisi olacağız, milyonlarca lirayı bir kişinin itibarını kurtarmak için kullanmanıza asla izin vermeyeceğiz! Bu kanunsuz işin hesabını soracağız!"

Başa dön tuşu