SARIÇAM

BAŞKAN ULUDAĞ’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Başkan Uludağ mesajında “ Dargınların barıştığı, dayanışma duygularının yoğunlaştığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği bu bayramda; başta Sarıçam halkı olmak üzere tüm İslam Âleminin Mübarek Ramazan Bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.

Pandemi koşullarında bir bayram geçirmenin hüznünü yaşadıklarını belirten Başkan Uludağ “ Belki bu bayram büyüklerimizin ellerini, küçüklerimizin gözlerini öpemeyeceğiz ama evde kaldığımız kadar, kurallara uyduğumuz kadar da kendimizi, sevdiklerimizi bu virüsten korumuş olacağız.” diye konuştu.

“BAYRAMLARIN DUYGU BİRLİĞİNİN EN ÜST NOKTAYA ÇIKTIĞI GÜNLERDİR”

Bayramların, sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı günler olduğunun altını çizen Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ sözlerine şöyle devam etti; “ İçinde bulunduğumuz şartlar gereği bu bayramı da evlerimizde geçiriyoruz. Her ne kadar eşimizi dostumuzu, hısım ve akrabalarımızı ziyaret edemesek de, ilerde hatırlandığımız, kucaklaştığımız günleri umutla bekliyoruz. Bu vesile ile muhabbet sofralarında buluşarak, kardeşlik bağlarımızı daha da güçlü kıldığımız sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlarda buluşmak ümidi ile ramazan bayramınızı kutluyorum.”

Başa dön tuşu