GENEL

Hoş geldin Çukurova Gündem gazetesi

“Sizin Gazeteniz” sloganıyla yola çıkan Gündem Çukurova Gazetesi, PR, reklam tanıtım filmleri ve danışmanlık hizmeti sunan Gündem Ajans bünyesinde aynı hafta faaliyete başladı. Bölgenin ekonomik, siyasal ve kültürel olarak nabzını tutmak için deneyimli isimlerin kalemiyle kurulan Gündem Çukurova ilk sayısını 14 Aralık 2020 Pazartesi günü çıkardı. 

Bölgede yer alan güncel haberler, bölge kentleri ile ilgili projeler ve halkın ihtiyaçlarını belirleyen konuların işlenmeye başlandığı gazetede, önemli röportajlar ve haberler de yer alıyor.
 

Çukurova kentlerinin ve insanların umudunun sesi olmak üzere yazmaya adanmış yazarlar, tecrübeli gazeteciler ve önemli isimlerin yer aldığı gazetede Şehir Plancıları Odası Adana Şube Başkanlığı ve Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği yapmış Şehir Plancısı Ulaş Çetinkaya, deneyimli gazeteciler Sait Güleç, M. Ömer Üney, Yusuf Baştuğ, Mine Yormaz ve Nazire Hiçyakmazer yer alıyor.

 
İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mine Yormaz, kollektif bir çabanın ürünü olarak kurulan Gündem Çukurova’nın Adana ve bölge iller için yararlı olacağına inandıklarını belirterek, zorlu süreçte zorlu bir yolculuğa çıkmanın onurunu yaşadıklarını söyledi. Gündem Çukurova Gazetesi; bölgenin, iş dünyasının, işçinin ve emekçinin sesi olacak.

 

Başa dön tuşu