GENEL

Koton evde paketleme işi ile ev hanımlarına 6500 lira gelir imkanı

Ev ekonomisine destek olmak isteyen ev hanımları kaporasız evde paketleme işi ile ayda 6500 liraya kadar gelir elde edebilirler. Ev hanımlarına kaporasısz evde paketleme işi ile ayda 6500 liraya kadar gelir elde etme imkanı veriliyor. Özellikle ev ekonomisine destek olmak isteyenler, öğrenciler, işsiz olanlar evde ek iş fırsatlarını detaylıca araştırıyor.

Ev ekonomisine destek olmak isteyen ev hanımları kaporasız evde paketleme işi ile ayda 6500 liraya kadar gelir elde edebilirler. Ev hanımlarına kaporasısz evde paketleme işi ile ayda 6500 liraya kadar gelir elde etme imkanı veriliyor. Özellikle ev ekonomisine destek olmak isteyenler, öğrenciler, işsiz olanlar evde ek iş fırsatlarını detaylıca araştırıyor. Son dönemde evde paketleme işlerine talep oldukça fazla. Ev ekonomisine destek olmak isteyen ev hanımları, öğrenciler, işsiz olanlar veya ek gelir elde etmek isteyenler evde ek iş imkanı arıyor. Evden çalışarak para kazanmak isteyenler ayda 6500 liraya kadar gelir elde edebilecekler. Evden çalışarak ayda 6500 liraya kadar kazanç elde etmek istiyorsanız kaporasız evde paketleme işi ile ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz…

EVDEN ÇALIŞARAK EK GELİR İMKANI

Kaporasız evde paketleme işi ile evden çalışarak ek gelir elde etme imkanına kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Ev ekonomisine destek olmak ve evden çalışarak aile bütçesine katkıda bulunmak isteyen ev hanımları başta olmak üzere ek gelir elde etmek isteyenler kaporasız paketleme işi ile bunu kolaylıkla gerçekleştirebilirler. Üretim gerçekleştiren küçük veya büyük firmalarda aylık olarak yüksek sayılarda işçiye ihtiyaç duyulmaktadır. Bu kapsamda paketleme işçisi ihtiyacı doğmaktadır.

EVDE KAPORASIZ PAKETLEME İŞİ

Evde kaporasız paketleme işi için genellikle davetiye paketleme işi, mandal paketleme işi, kutu ve koli paketleme işi, etiket paketleme, plastik ve karton bardak paketleme, nikah şekeri paketleme, su balonu paketleme ve kürdan paketleme işi öne çıkmaktadır.

EVDE PAKETLEME İŞİ NE KADAR KAZANDIRIR?

Evde paketleme işi yapmak isteyenlerin en merak ettiği soru ise ‘Ne kadar kazanırım?’ sorusu oluyor. Kaporasız evde paketleme işi yapmak isteyenler paket başı ücret kazanırlar. Bu fiyatlar da 1-3 TL arasında değişim göstermektedir. Bu kapsamda 1 ay içerisinde toplamda 26 gün çalıştığınızda günde 200 paketleme işi ile ayda 5200 TL, günde 300 paketleme işi yaptığınızda ayda 7800 TL ve günde 400 paketleme işi yaptığınızda ise ayda 10.040 TL kazanç elde edebilirsiniz.

HANGİ FİRMALAR EVDE PAKETLEME İŞİ VERİYOR?

Kaporasız evde paketleme işi veren firmalar yoğun olarak araştırılıyor. Koton, Penti, LC Waikiki gibi çok sayıda firma evde kaporasız paketleme işi vermektedir. Evde paketleme işi için arama motorundan detaylı araştırma yapabilirsiniz.

Başa dön tuşu