SİYASET

Kılıçdaroğlu, son derece sorumsuzca bir açıklama yapmıştır.

Başkan Ay, "Ortada hastane yok. Kaldı ki hastaneye de ihtiyaç yok" dedi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ay, "CHP Genel Başkanı dün akşam temelsiz ve hiçbir gerçekliliği olmayan bir açıklamada bulundu. Aslında hiç şaşırmadık. Çünkü CHP Genel Başkanı bunu hep yapıyor" dedi.
Sosyal medya hesaplarından da açıklama yapan Başkan Ay, açıklamasında şunlara yer verdi:
"Ancak kamuoyunu doğru bilgilendirmek, hükümetimizi suçlayıcı bu açıklamaya cevap vermek en temel hakkımız.
Sn. Kılıçdaroğlu açıklamasında, “Zeydan Karalar 1000 yataklı sahra hastanesi yaptı. Türkiye Cumhurbaşkanlığı bunu yapamıyor” dedi.
Açıklama her anlamda çok vahim!
Adana’da Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu bırakın 1000 yataklı hastaneyi 1 yataklı hastanesi dahi yoktur.
Ülkemizin her şehrine sağlık alanında devasa yatırımlar yapmış, milletimizin takdir ve teveccühünü kazanmış hükümetimizi, yalan/yanlış beyanlarla suçlamak, ne bir siyasetçiye ne de dürüst ve ahlak sahibi bir insana yakışır.
Bunu yapan birisi yaptığı ile utanç duymalıdır.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu bu açıklamasından dolayı esefle kınarken, CHP’li hemşehrilerimiz adına da üzüldüğümü belirtmek isterim. Çünkü bu yalan, en başta ona inanmış insanlara haksızlıktır.
Kılıçdaroğlu, son derece sorumsuzca bir açıklama yapmıştır.
İlimizde Sağlık Bakanlığımıza bağlı kuruluşlar dışında bir başka kurumun herhangi bir yataklı tedavi hizmeti girişimine ihtiyaç olmadığı halde ve ilgili kurumlardan hiçbir izin alınmadan yapılan bu girişim, sağlık gibi hayati bir meselede bile siyasi rant devşirme çabasıdır.
Sn Kılıçdaroğlu, doktoru, hemşiresi, tıbbi malzemesi, yoğun bakım ünitesi kısacası hastane vasfı taşımayacak, tek bir hastaya bile cevap veremeyecek bir yeri hastane olarak tanımlamıştır.
Vatandaşlarımızla alay edercesine yapılan bu sorumsuzca açıklamayı kınıyoruz.
Adanalı hemşerilerimiz müsterih olsun, ilimizde sağlıklarını tehlikeye sokacak, CHP Genel Başkanının bahsettiği böyle bir yere ihtiyaç yoktur.
Zaten ortada böyle bir sözde sahra hastanesi de yoktur.
İlimizdeki değerli sağlık personelleri ile kamu hastaneleri, özel hastaneler ve 2 üniversite hastanesi milletimize hizmet etmeye devam etmektedir.
Sağlık hizmetindeki bu imkanlar Adanalı hemşehrilerimizin emrindedir.
 Sn.Kılıçdaroğlu ya milletimizden özür dileyip,yanlış bilgi verdiğini söylemelidir.Ya da kendisine yanlış bilgi veren sorumsuzlardan hesap sormalıdır
Aksi halde,hemşehrilerimizi böyle hassas bir dönemde sanki böyle bir yere ihtiyaç varmış gibi tedirgin etmek,büyük bir ayıptır.
 Temel atmama töreni gibi, birçok skandala imza atan CHP’li belediyeler, şimdi de Adana’da olmayan bir sahra hastanesini yaptıklarını söylüyorlar ve genel başkanlarını da bu yalanın sözcüsü yaptılar.
Allah milletimizi, bu zihniyetin yalanlarından korusun."

 
 

Başa dön tuşu