ÜNİVERSİTE

Rektör Tuncel Eğitim Fakültesini Ziyaret Etti

Göreve geldiği günden itibaren eğitim ve araştırma alt yapısını geliştirerek dünya üniversiteleri arasında Çukurova Üniversitesi markasını taşımayı hedefleyen Prof. Dr. Meryem Tuncel Eğitim Fakültesinde incelemede bulundu.

 

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlter Ünlükaplan ve Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz’ın da eşlik ettiği Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’i Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Doğanay karşıladı. Eğitim Fakültesi binasını gezen Prof. Dr. Tuncel, kuruluş ve eğitim çalışmaları hakkında Dekan Prof. Dr. Ahmet Doğanay’dan bilgi aldı.

 

Prof. Dr. Doğanay: “Türkiye’nin Dört Bir Köşesine Çağdaş Öğretmenler Yetiştiriyoruz.”

Prof. Dr. Doğanay, 1982 yılında kurulan ve bugüne kadar Türkiye’nin dört bir köşesinde büyük şehir merkezlerinden en ücra köylere kadar görev yapmaları için birçok çağdaş öğretmen yetiştirdiğini belirterek, Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesinin eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı.

 

Prof. Dr. Tuncel: “Eğitim ve Fiziki Altyapıyı Güçlendireceğiz”

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel ise öğretmenlik mesleğinin en kutsal mesleklerden biri olduğuna vurgu yaparak, Eğitim Fakültelerinin geleceğe şekil verecek bireyleri hazırladığını söyledi. Eğitim Fakültesinin eğitim altyapısının güçlenmesi ve fiziki şartlarını daha iyi koşullara getirilmesi için çalışmalar yapacaklarını ifade eden Prof. Dr. Tuncel, akademisyenlerden gelen talepleri dinleyerek onlarla tek tek tanıştı.

 

Ziyaret Eğitim Fakültesi binalarının gezilmesinin ardından anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Başa dön tuşu