GENEL

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97'nci yıldönümü dolayısıyla açıklama yapan ADANAGİAD Başkanı Halid Milli, kahramanlık destanı olan Milli Kurtuluş Savaşı sonrasında kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşayacağını belirtti. Yeterli silahı, askeri, teçhizatı, mühimmatı ve ekonomik gücü olmayan Türk milletinin bütün olumsuzluklara rağmen ‘Tam bağımsızlık’ aşkıyla dillere destan bir kurtuluş mücadelesi verdiğini aktaran Milli, "Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde, kadın erkek, yaşlı genç, birlik ve beraberlik ruhuyla yiğit Türk milleti, kanıyla ve canıyla eşsiz bir zafer elde etmiş, Türk yurdunun asla işgal edilemeyeceğini tüm dünyaya bir kez daha göstermiş ve ispat etmiştir" dedi.

"BAYRAM MUTLULUĞU YAŞIYORUZ"

Ezilen ve sömürülen milletlere örnek olup ilham veren Milli Kurtuluş Savaşımız sonrasında kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin Ulu Önder Atatürk’ün de söylediği gibi ilelebet payidar kalacağını ifade eden ADANAGİAD Başkanı Halid Milli, şunları konuştu:
“Kurtuluş Savaşı yıllarında bağımsızlığı uğruna, vatanı, milleti, onuru ve şerefi için yedi düvele meydan okuyup canı ve kanını feda ederek Türk yurdunu savunan atalarımızın evlatları bugün de hem içeride hem dışarıda hain terör ve düşmana karşı yine kahramanlık destanı yazıyor. İş dünyasının genç temsilcileri olarak bizler de her daim ‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ ilkesinden sapmadan ülkemizin kalkınması, bağımsızlığı ve güvenliği için sarsılmaz bir iradeyle çaba göstermeye devam edeceğiz. Bu toprakları kanıyla sulayan aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi, Ulu Önderimiz Atatürk ve silah arkadaşlarını, isimsiz tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı büyük bir coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz."

 
 

Başa dön tuşu