SPOR

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin Adanaspor’a 750 bin TL maddi destekte bulundu

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, maddi anlamda zor günler geçiren Adanaspor’a 750.000 TL nakdi yardım yaptı.

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin Adanaspor’a yardımda bulundu. Turuncu beyazlı kulübün kendini önemli bir markası ve değeri olduğunu hatırlatan Çetin, 750.000 TL yardımda bulunurken “Adanaspor’a feda olsun” ifadelerini kullandı.

Her koşulda Adanaspor’un yanında

Başkan Soner Çetin, Her koşulda belediye olarak da Adanaspor’un yanında olduklarını belirtirken, “Adanaspor A Takımı yıllarca belediyemize ait olan Osman Yereşen Tesisleri’ni kullandı. Takımın Çatalan Tesisleri’ne gitmesi üzerine Osman Yereşen Tesisleri’ni şimdi Adanaspor’un altyapısı kullanıyor. Tesislerin bakımı belediyemiz tarafından yapılıyor, diğer ihtiyaçları karşılanıyor. Biz elimizden geldiğince Adanaspor’un yanında olmaya çalışıyoruz. Çünkü Adanaspor bu kentin önemli bir değeri ve markasıdır” ifadelerini kullandı.

Adanaspor’un yeri Süper Lig

Turuncu beyazlı takıma 750 bin TL maddi destek yaptıklarını ve yanlarında olduklarını bir kez daha gösterdiklerini söyleyen Başkan Soner Çetin, “Çatalan Tesisleri’nin bakım ve diğer giderlerine destek amacıyla yaptığımız bu yardım Adanaspor’a feda olsun. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da elimizden geldiği kadar Turuncu-Beyazlı takımın yanında olacağız. Adanaspor’un yeri Süper Ligdir. Adanaspor’un layık olduğu Süper Lige çıkacağına inanıyorum” dedi.

Başa dön tuşu