BÜYÜKŞEHİR

Adana TOKİ ucuz konut başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ Adana kura çekimi ne zaman? TOKİ Adana başvuru şartları!

Cumhurbaşkanı Erdoğan TOKİ 250 bin sosyal konut projesini duyurdu. Peki Adana TOKİ ucuz konut başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ Adana başvuru şartları ne? TOKİ Adana kura çekimi ne zaman yapılacak?

Adana TOKİ sosyal konut projesi başvuru şartları ve kura çekim tarihi merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, az önce milyonların beklediği konut projesine ilişkin detayları açıkladı. Adana’da yaşayan vatandaşlar da Adana TOKİ ucuz sosyal konut başvuruları araştırması yapmaya başladı. Peki, Adana TOKİ konut projesi e-Devlet başvuru ekranı açıldı mı? Adana TOKİ konut projesi başvuru şartları ne? Adana TOKİ konut projesi hangi ilçelerde olacak?

Adana TOKİ başvuru ekranı Adana ilinde yaşayan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Proje kapsamında ev sahibi olmak isteyenler başvuru şartlarını ve tarihleri merak ediyor. Peki, Adana TOKİ ucuz sosyal konut başvuruları nasıl yapılır? Adana TOKİ ucuz sosyal konut kura çekimi ne zaman olacak? Adana TOKİ başvuru şartları ve e-Devlet ekranı haberimizde…

TOKİ BAŞVURU 2022 NE ZAMAN BAŞLIYOR?

TOKİ başvuru 2022 şartları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. 250 bin sosyal konut ve 100 bin arsa satışını kapsayacak olan proje kapsamında başvurular yarın e-Devlet’ten başlayacak. Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Sosyal Konut Projesi Tanıtım Töreni bugün yapılırken, Adana’da dahil tüm illerde konut projeleri yapılacak.

ADANA TOKİ SOSYAL KONUT PROJESİ 2+1 VE 3+1 KONUT FİYATLARI

Adana TOKİ sosyal konut projesi kapsamında 2+1 ve 3+1 KONUT FİYATLARI da belli oldu. Proje kapsamında 2+1 evler 608 bin TL olurken 3+1 konutlar ise 850 bin TL olacak.

ADANA TOKİ SOSYAL KONUT PROJESİ BAŞVURU ŞARTLARI

Adana TOKİ sosyal konut projesi başvuru şartları da açıklandı. 18 yaşından büyük olmak, TC vatandaşı olmak ve daha önce TOKİ’den ev sahibi almamış olmak başvuru şartları arasında yer alıyor.

Başa dön tuşu