MEDYA

Berna Laçin genelev yorumuna verdiği cevapla gündem oldu

Sosyal medya paylaşımları ve yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Berna Laçin, takipçisinden gelen bir yoruma verdiği yanıtla gündem oldu. Elektrik faturasına isyan eden ve gelen faturayla ilgili bir paylaşım yapan Laçin, takipçisinin ‘Genelev’ sorusuna verdiği cevapla herkesi şaşırttı. Berna Laçin’in takipçisine verdiği yanıt gündeme bomba gibi düştü.

Evine gelen elektrik faturasıyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan ve gelen faturaya isyan eden Berna Laçin’in bu paylaşımına yorum yapan bir takipçisine verdiği yanıt çok konuşuldu. Takipçisinin ‘Genelev mi diskotek mi işletiyorsunuz?’ sorusuna yanıt veren oyuncu, ‘İş başvurusunda bulunacaksın galiba’ yanıtını verdi.

ELEKTRİK FATURASINA İSYAN ETMİŞTİ

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve hem paylaşımları hem de açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Berna Laçin, evlerine gelen elektrik faturasıyla ilgili bir paylaşım yaptı ve gelen faturaya isyan etti. Elektrik faturasının 33 bin lira geldiğini söyleyen Laçin, bir takipçisinin paylaşımının altına yaptığı yoruma çok konuşulacak bir yanıt verdi.

‘DİSKOTEK Mİ İŞLETİYORSUNUZ?’

Berna Laçin paylaşımında, ‘Geçen ay elektrik 22 bin geldi diye serzenişte bulunmuştum ya hani, uzaktan çalışma düzeni olduğu için tek tük gelen var diye. Bu ay elektrik faturası 33 bin lira geldi. Otuz üç bin! Cevap: Yine zam geldi! Ay itibarıyla 5-8-22-33-önümüzdeki ay?’ ifadelerini kullanmıştı. Laçin’in bu paylaşımını alıntılayan bir sosyal medya kullanıcısı ise ‘Siz genelev mi diskotek mi işletiyorsunuz acaba?’ sorusunu sordu. Ünlü oyuncu bu soruya ‘İş başvurusunda bulunacaksın sanırım’ yanıtını verdi.

 

Başa dön tuşu