BÜYÜKŞEHİR

Adana’da narkotik operasyonu! 59 bin 287 uyuşturucu etkili hap ele geçirildi

Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı narkotik ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyon sonucunda yeşil reçete ile satılması gereken 59 bin 287 uyuşturucu etkili hap ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 1 şüpheli tutuklandı.

Adana’da narkotik ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda yeşil reçete ile satılması gereken 59 bin 287 uyuşturucu etkili hap ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü narkotik suçlarla mücadele ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda gözaltına alınan 1 kişinin çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı öğrenildi.

UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPAN ŞAHIS TAKİBE ALINDI

Adana İl Emniyet Müdürlüğü narkotik suçlarla mücadele şubesi ekipleri tarafından uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen 48 yaşındaki İ.K teknik ve fiziki takibe alındı. Elinde iki koli ile bir kargo firmasına girdiği sırada gözaltına alınan şahıs emniyete götürüldü.

59 BİN 287 UYUŞTURUCU ETKİLİ HAP ELE GEÇİRİLDİ

Şahsın Kargo şubesine götürdüğü kolilerde arama yapan ekipler sadece yeşil reçete ile satışı yapılabilen bulabilen 28 bin Uyuşturucu hap ele geçirdi. Zanlının evinde de arama gerçekleştiren ekiplerin 31287 uyuşturucu etkili hap daha bulduğu öğrenildi. Narkotik Şube ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıs emniyette yapılan işlemlerin ardından çıkarıldığı nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Başa dön tuşu