EKONOMİ

5 bin TL alamayan Emekliye güzel haber şimdi geldi! Devreye girdi ödeyin!

Son dakika 5 bin TL ikramiye alan Emekliye güzel haber şimdi geldi. Özellikle çalışan emekliyle birlikte, çiftçi emeklileri aldığı ödemeler nedeniyle hesaplarına 5 bin TL para yatmamıştı. Hatta hiç bir işlem yapmasa da şirketi (Şahış) firması olanlar bile 5 bin TL ödemeden yararlanamamıştı. Gelen şikayetler üzerine olay Recep Tayyip Erdoğan’a gitti. Son dakika olarak gelen bilgilere göre Erdoğan talimat verdi! 5 bin TL ödemeleri yapın!

5 bin TL alamayan emekliye müjde!

Çiftçi Kayıt Sistemine (ÇKS) kayıt olan emeklilerle birlikte, çalışan emeklilere ve şirketi olan emeklilere ödenmeyen 5 bin TL için ataklar sonuç verdi. Ak Parti’nin üst düzey yöneticileri olayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletti. Hazine ve Maliye ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanlıklarının da Erdoğan’a olayı iletmesi ardından iki bakanlığın çalışma yapalım sözlerine Erdoğan sessiz kalamadı. 5 bin TL tüm emeklilere ödenecek!

Çalışan, Şirketi olan ve ÇKS sistemine kayıtlı emeklilere güzel haber!

5 bin TL’den yararlanamayan ÇKS kayıtlı emekliye, muhtarlara, çalışanlara ve şirketi olanlara güzel haber geldi. Cumhuriyetin 100’üncü yıldönümü nedeniyle verilen 5 bin liralık ikramiyeden çalışanlarında dahil yararlanması için çalışma başlatıldı.

Ak Partili yöneticiler ve milletvekilleri konuyla ilgili çok sıkı bir baskı yaptı. Ak Partili yöneticiler konuyu bizzat Recep Tayyip Erdoğan’a götürdü.

Çalışan emeklilerin çok olması da ve 1 milyondan aşkın çiftçinin faydalanamadığı 5 bin TL’Ler için Erdoğan kararını verdi.

Seçimler etkili olacak!

Belediye seçimleri öncesi Ak Partili yöneticiler büyük bir oy kaybı olacağını düşünerek Recep Tayyip Erdoğan’a çok uzun bir süre sonra bunu yapalım isteği bakanların desteğiyle de imkanlı oldu. Özellikle seçime girecek olan Ak Parti ve MHP belediyeleri kaybetmemek için Emeklilere 5 bin TL herkese vermesi yönünde baskılar sonuç buldu.

Belediye seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çok kısa sürede 5 bin TL alamayan tüm emeklilere 5000 TL ödenecek açıklaması yapması bekleniyor.

Başa dön tuşu