SPOR

Adana Demirspor Tayyip Talha Sanuç ile 1 puanı kaptı

Süper Lig’in 5. haftasında Hataysapor-Adana Demirspor mücadelesi nefes kesti. Futbolseverleri ekrana kilitleyen karşılaşma tam 101 dakika sürdü. Süper Lig’in çılgın maçı beraberlikle sonuçlanırken karşılaşmanın her dakikası gündem oldu. Deplasmanda rakibi Hatayspor ile muhteşem bir mücadele veren Adana Demirspor’un yüzünü Tayyip Talha Sanuç güldürdü.

Süper Lig’in 5. haftasında Hataysapor-Adana Demirspor mücadelesi nefes kesti. Futbolseverleri ekrana kilitleyen karşılaşma tam 101 dakika sürdü. Süper Lig’in çılgın maçı beraberlikle sonuçlanırken karşılaşmanın her dakikası gündem oldu. Deplasmanda rakibi Hatayspor ile muhteşem bir mücadele veren Adana Demirspor’un yüzünü Tayyip Talha Sanuç güldürdü. Hatayspor-Adana Demirspor maçı adeta nefes kesti. Tayyip Talha’nın son dakikalarda bulduğu gol takımına 1 puanı getirirken iki takımın mücadelesi ise sosyal medyaya damga vurdu. 90+3’te attığı gol VAR’dan dönen Tayyip Talha, 90+9’da attığı golle takımına beraberliği getirdi ve her iki takım 1 puanla sahadan ayrıldı.

NEFES KESEN KARŞILAŞMA

Hatayspor, sahasında rakibi Adana Demirspor’u ağırladı. Her dakikası nefes kesen maç tam 101 dakika sürdü. Özellikle mücadelenin son dakikaları ekrana damga vurdu. Süper Lig’in 5. haftasında Yeni Hatay Stadyumu’nda oynanan maç sosyal medyanın da gündemine oturdu. Kıran kırana geçen mücadele 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı.

TAYYİP TALHA BERABERLİĞİ GETİREN GOLÜ ATTI

Futbolseverlere tam anlamıyla seyir zevki yaşatan Hatayspor-Adana Demirspor karşılaşmasında Adana Demirspor’a beraberlik golünü getiren isim Tayyip Talha Sanuç oldu. 90+93. dakikada takımına beraberliği getiren golü atan ancak golü VAR’dan dönen Tayyip Talha Sanuç, 90+9’da tekrar sahneye çıktı ve muhteşem bir golle takımına 1 puanı getirdi.

 

KARŞILAŞMA BERABERE BİTTİ

Tayyip Talha Sanuç’un golü ile skor 1-1 oldu ve karşılaşma berabere bitti. Maç sonunda Hatayspor ligde ilk puanını alırken Adana Demirspor ise aldığı 1 puanla 10 puana yükseldi.

Başa dön tuşu