GENEL

Ada Boru Kimdir? Date’e Çıktıklarını Puanlayan Anne Kız Nereli?

Tiktok'ta date'e çıktıklarını puanlayan anne kız kimdir? Ada Boru kimdir? Ada Boru nereli? Ada Boru kaç yaşında?

Sosyal medyaya düşen bir videodaki ana kız ülkedeki tüm antipatiyi kazanmayı başardı!

TikTok adlı platformda AdaBoru00 adıyla çektiği bir videoyu paylaşan Ada Boru kimdir? Ada Boru annesiyle birlikte TikTok’a bir video koydu. Videoyu “Beni İnsanlardan Soğutan Nedenler” başlığıyla paylaşan Ada Boru ağızları açık bıraktı.

Video kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar videoya bolca yorum yaptı. Peki kim bu ana kız? Videodaki kızın adının Ada Boru olduğu olduğu görüldü.

Peki Ada Boru Kimdir?

1998 doğumlu. Yasemin Ada Börü 2014 yılında ABD’ye yerleşmiş Amerikan Tenis Birliği (USTA) turnuvalarında boy göstermiştir.

Sosyal medya hesabından 2009 Miss Turkey birincisi Senem Kuyucuoğlu ile fotoğraflarını paylaşarak beraber olduklarını duyurmuştu. Balık burcudur.

LGBTİ bireydir.

Ada Boru hakkında pek bir bilgi bulunmuyor. Instagram hesabından Amerika metrolarından ve İstanbul’da gittiği mekanlarda paylaşımları bulunuyor.

Videoya Uzak Doğulu Youtuber Chaby Han “Uzak doğu yemeğini chopstick yerine çatal bıçakla yiyenlere asla uzak doğulular takılmazken buranın tiki tayfası… isterseniz kebabı chopstickle yiyin isterseniz sushiyi” diye yazdı.

Kullanıcıların yorumlarından bazıları şu şekilde;

“Esra Ceyda kardeşler 2022 versiyonları Ana kız”

“Bir tüyo: Yaygın kanının aksine görmemişlik kendisini görgüsüzlük olarak değil, görgü budalalığı olarak gösterir. Yeni sınıf atlayanlar atladıkları sınıfın jest ve görgü kurallarına aşırı hassas olurlar. Çok kasarlar yani.”

“Arkadaşlar tikilere ve zenginlere sövmeden önce şunu bilin bunların sonradan gördükleri her kelimelerinden o kadar belli ki”

“Bariz bir sonradan görme kezbanlık”

“Resmen dizilerde karikatürize dilen para yiyici kadın tiplemesi gerçekmiş.”

“Kezban denilen tipler aslında tam olarak bunlar”

“Modern görünümlü cahillik”

“Hayır annesi hadi güzel de kız bu ses tonu ve tiple kendini tiki mi sanıyor ahaha”

“Yani boş yorumlarını geçtim üslup ses tonu ifade bu kadar antipatik olunabilir. Ondan dolayı böle oldularsa demek”

“Bak bak adamın üzerine kaynar kahve döküp pantolonunu mahvetmiş üzerine de mahçup olacağına gülmüş adam niye gülmemişmiş şu şımarıklığa bak biri bu tipin üzerine yanlışlıkla dökse mahalle karısına dönüşecek belli”

“Sushi çin değil japon yemeği yani ağzını gere gere ÇAYNİSS dediğin o restoranlarda satılmaması gerekiyor normalde koca parasıyla bu kadar oluyor işte kezbanlık baki kalıyor. “

Başa dön tuşu