GENEL

Birbirimize daha sıkı sarılacağız

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan 1920’de açtığı TBMM’nin aynı zamanda çocuklara armağan edildiğini hatırlatan Sönmez, “Milletimizin iradesinin yansıdığı meclisimizin açılmasının 100. Yılını ve Atatürk’ün armağanı ‘Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu gururla kutluyorum” dedi.

“ZOR GÜNLERİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ”
Türkiye Cumhuriyeti’nin büyük bir zorlukla, Atatürk’ün öncülüğünde milletin topyekün mücadelesi ve kararlılığıyla kurulduğunu ve bugünlere taşındığını ifade eden Sönmez, “Dünyanın ve ülkemizin büyük bir sağlık sorunu haline gelen Covid-19 salgını ne yazık ki insanlarımızın hayatını kaybetmesine neden oluyor. Salgın nedeniyle meclisimizin 100. Kuruluş yıldönümü ve çocuklarımızın bayramını sokaklarda coşkuyla kutlayamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Ancak biliyoruz ki Türk milleti birbirine sıkı sıkıya bağlı, ‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ şiarıyla hareket eden asil bir millettir. Her zamankinden daha çok, kararlı, inançlı ve kardeşlik duygularıyla hareket edeceğimize inanıyorum. 23 Nisan’da bayraklarımızla, İstiklal Marşımızla pencerelerimizden, balkonlarımızdan birbirimize sevgi ve saygımızı sunacağız. Bu zor günlerin üstesinden akıl ve bilimle, özveriyle geleceğimize inanıyorum” diye konuştu.
“SAYGIYLA ANIYORUZ”

ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez, TBMM’nin 100. yılı ve Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını kutlarken, Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran başta Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları olmak üzere, canını hiçe sayan tüm atalarımızı sevgi, saygı ve minnet duygularıyla andığını sözlerine ekledi.

Başa dön tuşu