MEDYA

Yasak Elma ve Bir Küçük Gün Işığı fena kapışacak! Pazartesi günleri kıran kırana bir rekabet izleyiciyi bekliyor

Yeni sezonda ekranlarda Yasak Elma ve Bir Küçük Gün Işığı rüzgârı esecek. Pazartesi reyting rekabeti çok yüksek olacak. Bir Küçük Gün Işığı ATV için önemli projelerden biri ama rakibi de yılların entrika dizisi Yasak Elma olacak.

Yeni sezonda Pazartesi Akşamları kıran kırana bir rekabete yaşanacak. Fox TV ekranlarında yıllardır reyting rekortmeni olan yasak Elma dizisi ile ATV ekranlarında yeni başlamasına rağmen büyük Umut vadeden bir küçük Günışığı karşı karşıya gelecek. Yasak Elma’nın bu sezon final sezonu ile ekrana geldiği biliniyor. Bir Küçük Gün Işığı ise hem farklı konusu hem de oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bu sezon Pazartesi Akşamları bu iki dizinin karşısında kimse duramayacak gibi görünüyor.

Yasak Elma yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Büyük final sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanan dizi yine bomba gibi bir sezon başlangıcı yapacak gibi görünüyor. Ancak Yasak Elma dizisinin bu sezon rakibi de oldukça güçlü. ATV ekranların da geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile yayınlanan ve izleyicilerden tam not almayı Başaran bir küçük Günışığı, yasak Elma’nın en büyük rakibi olacak. Seray Kaya ve Berk Oktay’ın başrollerini paylaştığı Bir Küçük Gün Işığı dizisi ilk bölümden Umut vermeyi ve reytinglerde iyi bir sıralama almayı başardı. Elbette Yasak Elma’da özlenen diziler arasında yer alıyor ve özellikle Yıldız’ın Maceraları izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Bu sebeple ATV ve Fox TV arasında Pazartesi Akşamları için büyük bir rekabet olacağı şimdiden tahmin ediliyor.

ATV’NİN BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI’NDAN BEKLENTİSİ BÜYÜK

ATV ekranlarında geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan bir küçük güneş ışığı dizisinin başrollerini Berk Oktay ve Seray Kaya paylaşıyor. İlk bölümü ile yayınlanan dizi izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı. Özellikle dizinin duygusal sahneleri izleyicilerden tam not aldı. Çocuk oyuncusu ile de dikkatleri üzerine toplamayı Başaran bir küçüklüğüne söz dizisi reytinglerde de iyi bir başlangıç yaptı. ATV’nin Bir Küçük Gün Işığı dizisinden beklentisi oldukça büyük. Dizide ilk bölümünün reyting sonuçları ile beklentileri karşılayacak gibi görünüyor. Ancak tabii ki Bir Küçük Gün Işığı dizisinin rakibi de oldukça güçlü.

YASAK ELMA FİNAL SEZONU İLE EKRANA GELECEK

Fox TV ekranlarında uzun yıllardan bu yana Pazartesi Akşamları yayınlanan yasak Elma dizisi ise bu sezon final sezonu ile ekrana gelecek. Yani Yasak Elma’da Yıldız ve maceraları bu sezon bitiyor. Yasak Elma’da Yıldız karakterine hayat veren oyuncu Eda Ece daha önce yaptığı açıklamada son sezona bomba gibi hazırlandıklarını söylemişti. Yani bir küçükken aşağı dizisinin güçlü rakibi karşısında işi oldukça dur ancak imkansız değil. Çünkü 6. sezonu ile ekrana gelecek yasak elma dizisinde birçok oyuncu ayrıldı. Yani izleyicileri yavaş yavaş senaryonun sıkabileceği de konuşuluyor.

Başa dön tuşu