SİYASET

Birlikte nice güzel bayramlara kavuşacağız

ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, pandemi nedeniyle bu yıl insanların hep birlikte bayram kutlayamadığına dikkat çekerek, "Sağlık içinde, barış ve huzurun egemen olduğu, mutluluk ve refah dolu yarınlarda hep birlikte nice güzel bayramlara kavuşacağız. Mübarek Ramazan Bayramımız kutlu olsun" dedi.

"GÖNÜLLERİMİZ BİR"

Türkiye'nin pandemide daha da derinleşen ekonomik ve siyasi kriz nedeniyle zor günler geçirdiğine işaret eden Ayhan Barut, "Maalesef salgınla birlikte yaşanan bu olumsuzluklar içinde bir Ramazan ayını geride bıraktık. Ramazan ayı boyunca tutulan oruçlarınız, dualarınız ve ibadetleriniz kabul olsun. Salgın nedeniyle bu yıl insanlarımız sevdikleriyle, aileleriyle, komşularıyla bir araya gelemese de gönüllerimiz bir" diye konuştu.

"HERKESE İYİ BAYRAMLAR"

Halk sağlığını, ekonomik ve sosyal hayatı tehdit eden salgının sona ereceğini, zor günlerin geride kalacağını ifade eden Ayhan Barut, şunları söyledi:
"Hepimiz bu zor zamanları, yaşadığımız sıkıntıları ve sorunları dayanışma ve yardımlaşma duygularıyla birlikte mücadele ederek atlatacağız mutlaka. Bu güzel ülkede sorunları aşıp daha yaşanabilir bir ülkeye kavuşacağız. Kimsenin dili, dini, inancı, etnik kökeni ve siyasi görüşü nedeniyle ayrımcılığa uğramadığı, ötekileştirilmediği, sağlık, barış ve huzurun egemen olduğu, mutlu ve refah dolu yarınlara hep birlikte kavuşabilmek dileğiyle Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Herkese iyi bayramlar diliyorum."

Başa dön tuşu