MEDYA

Mesut Can Eray Tutuklandı Mı? Mesut Can Eray Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Ne Mezunu?

Yurt dışında yabancı kadınları taciz ederek video çeken Mesut Can Eray adlı Türk için Viyana polisi sonunda harekete geçti.

Youtube hesabında 2 milyon aboneye sahip olan çektiği iğrenç videolarla tepki alan Mesut Can Eray son videosu ile artık pes dedirtmişti.

Hadsizce mide bulandıran videolarla kendisini anlamayan yabancı kadınları taciz eden hakaret eden Youtuber Mesut Can Eray son videosunda Türklerin adını rezil etti.

Mesut Can Eray adlı youtuber sonunda Viyana polisi tarafından yakalandı.

Son videosunda Viyana’da bir yabancı kadını durduran ve iğrenç imalarla video çeken ve “Abdest gitti” diyerek kendisini anlamayan kadını taciz ecen Mesut Can Eray adlı şahıs için Viyana polisi sonunda harekete geçti.

Yurt dışında yaşayan ve orada ki kadınları taciz ederek video çeken ve milyon takipçiye ulaşan Mesut Can Eray’ın son videosu artık kendi sapıklığını utanmazlığı aştı.

Mesut Can Eray’ın geçtiğimiz aylarda Viyana’da Türkçe bilmeyen bir kadını durdurup giyimine dair iğrenç şeyler söylediği ve son olarak “Abdest gitti” diyerek iğrenç bir hareket yapan Mesut Can Eray için Viyana polisi harekete geçti.  Mesut Can Eray adlı erkek şahısın sınır dışı edildiği öğrenildi.

Mesut Can Eray Kimdir?

7 Mayıs 1999 tarihinde Avusturya’da doğdu. Aslen Samsunludur. Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde çektiği sokak röportajı tarzındaki rezil videolar ile tanınmıştır.

Mesut TV adıyla YouTube’da 2 milyon aboneye sahiptir. Mesut Can Eray 23 yaşındadır. Avusturya’da dünyaya gelmiştir.

Başa dön tuşu