MEDYA

Müge Anlı DJ Gezgin cinayetinde adım adım sona gelindi! Dövülerek öldürüldü, çiçek sular gibi sulandı, kilo kilo buz alındı! ŞOK ayrıntılar tek tek açığa çıktı

Müge Anlı DJ Gezgin cinayeti ile ilgili kan donduran ayrıntılar ortaya çıkıyor. Dövülerek öldürüldüğü iddia edilen Mehmet Karahan’ın ablası öyle şeyler söyledi ki herkesin ağzı açık kaldı.

ATV kanalında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezona DJ Gezgin cinayeti ile başladı. Uzun yıllardan beri ortada olmayan Mehmet Karahan’ın öldürüldüğüne kesin gözüyle bakılırken ablasının canlı yayında söyledikleri saç baş yoldurdu. Programa ilk katıldığı zamanlarda kardeşinin cesedini tuvalette çiçek sular gibi suladığını söyleyen Fatma Karahan zaten Herkesin ağzını açıp bırakmıştı. Yeni sezona yeniden DJ Gezgin cinayeti ile giriş yapan Müge Anlı adım adım artık sona gelmeye başladı. DJ Gezgin cinayeti ile ilgili bugün ŞOK detaylar ortaya çıktı.

ATV’nin Uzun yıllardan bu yana ekranlarda fırtına gibi Esen programlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezonda DJ Gezgin cinayetini konuşmaya devam ediyor. Manisa’da ortadan kaybolan Mehmet Karahan’ı arama çalışmaları devam ederken ablası Fatma Karahan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmuştu. Fatma Hanım söyledikleri ile herkesi hayrete düşürürken DJ Gezgin lakabı ile tanınan Mehmet Karahan’ında cinayete kurban gittiği anlaşılmıştı. Fatma Karahan, cinayetle ilgili olarak uzun zaman boyunca birlikte yaşadığı sevgilisi Cemal Durmaz’ı suçladı. O sıralar cezaevinde olan Cemal Durmaz bu sezon cezaevinden çıktı ve telefonla Müge Anlı’nın programına bağlandı.

CEMAL DURMAZ İDDİALARI KABUL ETMEDİ

Fatma Karahan’ın kardeşini öldürmek ve suçladığı sevgilisi Cemal Durmaz telefonla canlı yayına bağlanarak hakkındaki iddialara cevap verdi. Fatma Hanım’ın yalan söylediğini iddia eden Cemal Durmaz, Eğer Mehmet Karahan öldürüldüğü cinayetin şüphelisi olarak Fatma Hanım’a ve oğlu Alime bakılması gerektiğini dile getirdi.

YENİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Hala Kayıp olan Radyocu DJ Gezgin ile ilgili olarak Müge Anlı ile Tatlı Sert 15 Eylül 2022 bugünkü bölümde yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Bir kadın izleyici telefonla canlı yayına bağlanarak yakınlarda bir gölete çuval içerisinde bir ceset atıldığını tahmin ettiğini söyledi. O gün önce çevresinde dolaştıklarını ve bir arabanın gelerek bagajdan çıkardığı ağır bir çuvalı gölete attığını söyleyen kadın izleyici Daha sonrasında kendisine gösterilen fotoğraflardan da bir kişiyi tehdit etti.

KİLO KİLO BUZ ALMIŞLAR

Diğer yandan Müge Anlı’ya bağlanan Manisa’dan bir market sahibi ise Cemal Durmaz’ı o dönemler Şahin ismi ile Tanıdıklarını belirterek kendilerinden kilo kilo buz aldığını söyledi. Defalarca bu siparişi verildiğini ve gece üçte kendilerinden buz alındığını söyleyen market sahibi o dönem Cemal Bey’i çok zengin biri olarak tanıdıkları için alkol saklamak üzere bu buzları aldığını düşündüklerini ifade etti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibi DJ Gezgin cinayetinde Artık yavaş yavaş sona yaklaştı. Cesedin atıldığı iddia edilen gölette polis ekipleri tarafından arama çalışması yapılması bekleniyor.

Başa dön tuşu