MEDYA

Mehmet Dinçerler ve Kerimcan Durmaz’ın arabada görüntüsü çıktı

Ünlü şarkıcı Hadise ile evliliğinde problemler yaşayan iş insanı Mehmet Dinçerler son günlerde magazin manşetlerindeki yerini koruyor. Son olarak Hadise, anlaşarak ayrılamadıkları için boşanma davası açtığını açıklamıştı. Ünlü çift sosyal medyanın gündemine yerleşirken Mehmet Dinçerler’in Kerimcan Durmaz’la araba sohbet ettiği anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Söz konusu görüntülerde ikilinin yemek sonrası sohbet ettiği görülürken bu görüntüler sosyal medyanın da gündemine yerleşti.

Hadise-Mehmet Dinçerler çifti boşanma kararı aldı. Günlerdir evliliklerinde yaşadıkları problemlerle magazin gündeminden düşmeyen Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinin boşanacağı haberleri gündem olmuştu. Hadise, sosyal medya hesabından konuyla ilgili ilk açıklamasını yaptı ve anlaşarak ayrılamadıkları için boşanma davası açtığını duyurdu. Boşanma haberleriyle gündeme gelen çiftten Mehmet Dinçerler’in Kerimcan Durmaz’la arabada sohbet ederken çekilen görüntüsü gündem oldu.

BOŞANMA DAVASI AÇTI

Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz aylarda hayatını birleştirdiği iş insanı Mehmet Dinçerler ile evliliğinde yaşadığı sorunlarla günlerdir gündemden düşmüyordu. Ünlü çiftin boşanacağına dair haberler gündem olurken Hadise’den konuyla ilgili ilk açıklama geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda boşanma davası açtığını duyuran Hadise, ‘Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet’e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim.’ ifadelerini kullandı.

KERİMCAN DURMAZ’LA FOTOĞRAFI GÜNDEM OLDU

Hadise’den gelen açıklamanın ardından gözler Mehmet Dinçerler’e çevrilirken Dinçerler’den konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. Sosyal medya hesabından Hadise’yi takipten çıkan Dinçerler, birlikte çekildikleri fotoğrafları da sildi. Öte yandan Mehmet Dinçerler’in DJ Kerimcan Durmaz’la arabada sohbet ederken çekilen görüntüleri gündem oldu. Yapımcı Erol Köse’nin paylaştığı videoda, Mehmet Dinçerler’in birlikte yemek yediği Kerimcan Durmaz’ı evine bıraktığı görülüyor. Söz konusu videoda Keirmcan Durmaz, ‘Beni eve götürür müsün artık. Yemeğimiz yedik, tatlımızı yedik, kahvemizi de içtik beni rahat bırak artık. Bekleyenin mi var, arkadaşın mı gelecek diye hiç sormuyorsun.’ dediği duyulurken Dinçerler’in ise buna yanıt olarak ‘Seninle vakit geçirmek…’ dediği duyuluyor. Erol Köse, Instagram hesabından paylaştığı bu görüntünün altına ‘Hadise’nin kocasının farklı zevkleri’ notunu düştü.

Başa dön tuşu