GENEL

Adana Bol Bol Pratik Yaparak Daha Akıcı Bir İngilizce Konuşuyor konusarakogren.com

İyi bir dil eğitimi her birey için kendi statüsü içerisinde fayda sağlamaktadır. Hemen hemen her alanda İngilizce gereklidir. İletişim olanakları arttıkça dil eğitimi daha fazla önem kazanıyor. Bu alanda eğitim sistemi içerisinde yıllardan bu yana eleştirilen ezberci sistem özellikle İngilizce eğitimi alan öğrencilere zarar vermiştir. Teorik kısmında çok iyi olan öğrenciler aynı başarıyı pratik alanında maalesef gösterememiştir. Bunun nedeni ağırlık verilen gramer eğitimleridir. Gramer eğitiminin uygulama alanı olmadığında kuralları çok iyi bilmesinin öğrenciye herhangi bir getirisi olmayacaktır. Bu alanda bireyler eksikliklerini adana ingilizce kursu araştırmaları ile tamamlamaya çalışırlar. Bu kurslarda genel İngilizce kurslarının yanı sıra sınavlara hazırlık olarak ta tercih edilen sınav türüne özel müfredatlar da kurslarda sunulmaktadır. Konuşarak öğren sistemi içerisinde pratiğe dayalı olarak tercih edilen bu sistem sayesinde öğrenciler anında pratik olarak başladıkları kurs eğitimlerinde konuşma alanında kendilerini geliştirmeye başlamaktadırlar.

Pratik alanında sıfırdan başlayan bireylerde olabilmektedir. Bu alanda temel kalıpların öğrenilmesi ile konu anlatımları yapılmaktadır. Haftanın günleri zaman bildiren ifadeleri ile temel İngilizce kalıplar arasında yer alır. Bu alanda http://konusarakogren.com/blog/ingilizce-haftanin-gunleri/ adresinden yardım alabilirsiniz. Monday- pazartesi, Salı- Tuesday, Çarşamba- Wednesday, thusday- Perşembe anlamına gelir. Zarf olarak cümle içerisinde kullanımları mümkündür. Konuşarak öğren bloğu içerisinde bir çok eğlenceli bilgi bulabilir, pratik yaparken yararlanacağınız bu eğlenceli bilgiler ile kendinizi geliştirmeye devam edebilirsiniz. Cümle içerisinde kullanılırken cümlenin sonunda bu kelimelerin kullanımı olabilir. Konuşarak öğren bloğu oldukça keyifli bilgilerin yer aldığı bir alan olmakta ve İngilizce öğrenme aşamasında pek çok bireye faydalı bilgiler sunmaktadır. Konuşarak öğren sistemindeki en önemli avantaj evinizde çıkmadan bu kursu alabilmeniz olacaktır. Özellikle Skype ve sabit telefonlar üzerinden alabileceğiniz bu dersler sayesinde pratik temelli bir dil eğitimi alarak konuşma alanında doğrudan varlık göstermeye başlayabilirsiniz.

Pratik alanında pek çok öneriler olacaktır. Bunlardan ilki kelime ezberlerinde geniş bir kelime dağarcığına sahip olmanın faydaları üzerinedir. Bu alanda regular türkçe anlamı düzenli olmaktadır. Bu kelimeyi öğrenirken kenarında bu anlama gelen bir resim kullanabilir ve özdeş seslerle irtibatlandırdığınız kelimeyi çok daha pratik bir şekilde hafızanıza yerleştirebilirsiniz. Kelime ezberi her seviye İngilizce eğitiminde farklı olacaktır. Bu nedenle eğitimlerinizde farklı kelime grupları ezberlemeniz gereklidir. Aşama aşama ilerleyen İngilizce eğitimi ile zaman içerisinde daha akıcı bir şekilde konuşabilirsiniz. Görsel ve işitsel medya özelliklerini çok fazla kullanarak bu eğitim sürecine destek olabilirsiniz. Özellikle yeni öğrenenler için çizgi filmler tavsiye edilir. Çocuklar için hazırlanan bu çizgi filmlerde kelime grupları çok daha basit özelliklerde olacaktır. Sonrasında aşama aşama diğer film, haber takip etme ve müzik dinleme gibi materyallerden de yardım alarak pratik alanında telaffuz, kelime kullanımını, cümle kurulumu ve gramer kurallarının uygulanışı konularında bol bol pratik yapmış olabilirsiniz.

Başa dön tuşu