SARIÇAM

Adana’da intihara kalkışan anneyi çocukları ayaklarına yapışarak durdurdu

Adana Sarıçam ilçesinden Yürek Burkan görüntüler geldi. İki çocuk annesi bir kadın balkona çıkarak intihar girişiminde bulunurken küçük çocuklar annelerinin bacaklarına yapışarak intihar engellemeye çalıştı.

Adana Sarıçam ilçesinde İki çocuk annesi kadın balkona çıkarak intihar girişiminde bulundu. Anne balkonun Demir korkuluklarından aşağı yatarken iki çocuğu ise ayaklarına yapışarak durdurmaya çalıştı. Çocuklarının intihar etmemesi için yalvardığı anne uzun süre boyunca feryat ederek gözyaşı döktü.

Adana’nın Merkez Sarıçam İlçesi çarkıpare Mahallesi nde Sabah saatlerinde yaşanan olay yürekleri ağza getirdi. İki çocuk annesi bir kadın balkonun Demir korkuluklarından aşağıya sarkarak intihar girişiminde bulundu. Bu sırada Evde bulunan küçük çocuklar annelerinin ayaklarına yapışarak intihar etmesine engel olmaya çalıştı.

Çocukları ayağından yakalayıp durdurmaya çalıştı

Balkona çıkarak uzun süre ağladığı fark edilen kadını 4 ve 12 yaşında olduğu iddia edilen iki çocuğu durdurmaya çalıştı. Annelerinin ayağına yapışan çocuklar kendisine aşağıya atmaması için uzun süre yalvardı. Ancak genç kadının çocukların bu yalvarışına aldırış etmeden korkuluklardan atmaya devam etti. Çevrede bulunan vatandaşların çığlıkları duyarak haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Anne yeter diye ağlamaya başladı

Çocuklar annelerini durdurmaya çalışırken Bu sırada genç kadının annesi olduğu iddia edilen bir kadın balkona çıkarak intihar girişimini engelledi. Kızına sarılan ve korkuluklardan çekip içeri alan kadın kızını kurtarırken Bu sırada intihar etmeye çalışan kadın ise “Anne yeter” diye ağlamaya başladı.

Diğer yandan genç kadının daha önce de birkaç kez intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.

Başa dön tuşu