SEYHAN

Adana’da barışma vaadiyle çağırdı husumetlisini silahla yaralayan kişiye Müebbet hapis cezası talebiyle dava açıldı

Adana’nın Seyhan ilçesinde husumetli olduğu kişiyi barışma bahanesiyle mezarlığa çağıran ve silahla vurarak yaralayan şahıs hakkında Müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Adana’nın Merkez Seyhan ilçesinde meydana gelen olayda 18 Haziran tarihinde aralarında husumet bulunduğu şahsı mezarlığa çağıran ve silahla vurarak ağır yaralayan sanık hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

Müebbet hapis cezası istendi

Savcılık tarafından 27 Haziran’da tutuklanan sanık hakkında hazırlanan ve Adana 8. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderilen iddianamede kabul edildi. Savcılık iddianamesi, kasten öldürmeye teşebbüs suçundan Müebbet hapis cezası talebinde bulunurken ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma bir gün taşıma veya bulundurma suçundan da 3 yıla kadar hapis cezası talep etti.

Barışma bahanesiyle mezarlığa çağırdı

Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede, Olay günü sanığın aralarında telefon husumet bulunan müştekiye telefonla arayarak barışma amacıyla mezarlığa davet ettiği vurgulandı. Mezarlıkta bir süre K.K ile konuşan sanığın daha sonra Ruhsatsız tabanca ile yakın mesafeden 6 el ateş ederek hayati tehlike yaratacak şekilde yaraladığı ifade edildi.

Başa dön tuşu