SPOR

Fenerbahçe taraftarı Türk bayrağını yakan Belçikalıya çekpas ile saldırdı

Temsilcimiz Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde deplasmanda Royal Antwerp’i3-1’lik skorla mağlup etti. Rakibi geçen temsilcimiz adını gruplara yazdırmayı başardı. Maç esnasında statta bulunan bir grup Royal Antwerp taraftarı ise haddini aşan davranışlarda bulunarak Tür bayrağını yaktı.

Temsilcimiz Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde deplasmanda Royal Antwerp’i3-1’lik skorla mağlup etti. Rakibi geçen temsilcimiz adını gruplara yazdırmayı başardı. Maç esnasında statta bulunan bir grup Royal Antwerp taraftarı ise haddini aşan davranışlarda bulunarak Tür bayrağını yaktı. Türk bayrağının yakılmasına tepki gösteren Fenerbahçe formalı bir taraftar ise Türk bayrağını yakan grup arasında olduğu belirtilen Belçikalıya çekpas ile saldırdı. Elindeki çekpası Antwerp taraftarına attığı görülen Fenerbahçe formalı kişinin bu anları cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı.

TÜRK BAYRAĞI’NI YAKTILAR

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde temsilcimiz Başakşehir, rakibi Royal Antwerp’i deplasmanda 3-1 yenerek adını gruplara yazdırmayı başardı. Karşılaşmanın oynandığı esnada rakip takım taraftarlarından çirkin bir provokasyon gerçekleştirildi. Maç esnasında statta bulunan bir grup Antwerp taraftarı Türk bayrağını yaktı.

TÜRK BAYRAĞINI YAKAN TARAFTARA ÇEKPASLA SALDIRDI

Maç esnasında Türk taraftarları kışkırtmak isteyen bir grup Antwerp taraftarı, haddini aşan davranışlarda bulunarak Türk bayrağını yaktı. Karşılaşmada temsilcimiz Başakşehir’e destek vermek için statta bulunan bir Fenerbahçe taraftarı ise Türk bayrağını yakan grup arasında bulunduğu belirtilen Belçikalıya çekpasla saldırdı. Elindeki çekpası rakip taraftara attığı görülen Fenerbahçe formalı kişinin bu anları ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURDU

Türk bayrağını yakanlar arasında olduğu iddia edilen Belçikalıya elindeki çekpası fırlatan Fenerbahçe taraftarı sosyal medyanın da gündemine oturdu. Üzerinde Fenerbahçe forması olan o kişinin Türk bayrağını yakan grupta olduğu belirtilen Belçikalıya çekpası fırlattığı o anları sosyal medyada büyük ilgi gördü ve görüntüler binlerce kişi tarafından paylaşıldı.

Başa dön tuşu