MEDYA

Burcu Kara’nın bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Burcu Kara, son olarak ATV ekranlarında yayınlanan Hakim dizisinde rol almıştı. Dizide ‘Ayşe’ karakterine hayat veren güzel oyuncunun hamilelik müjdesi hayranlarını bir hayli sevindirmişti. Anne olmaya hazırlanan Burcu Kara’nın bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Ünlü oyuncunun Ali Çınar adında bir oğlu bulunuyor.

Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Burcu Kara, son olarak ATV ekranlarında yayınlanan Hakim dizisinde rol almıştı. Dizide ‘Ayşe’ karakterine hayat veren güzel oyuncunun hamilelik müjdesi hayranlarını bir hayli sevindirmişti. Anne olmaya hazırlanan Burcu Kara’nın bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Ünlü oyuncunun Ali Çınar adında bir oğlu bulunuyor. İkinci kez anne olmaya hazırlanan ünlü oyuncu Burcu Kara’nın bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Ali Çınar adında bir oğlu bulunan ünlü oyuncu ikinci kez annelik heyecanı yaşıyor. Güzel oyuncunun hamilelik haberi magazin manşetlerinde en üst sırada yer almış ve hayranlarını çok sevindirmişti. Fırat Doğu Parlak ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncunun ikinci bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

İKİNCİ KEZ ANNE OLUYOR

Bir süre ekranlardan uzak kaldıktan sonra ATV ekranlarında yayınlanan Hakim dizisinde ‘Ayşe’ karakterine hayat veren ünlü oyuncu Burcu Kara, Fırat Doğu Parlak ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Magazin dünyasının örnek çiftlerinden olan Burcu Kara ve Fırat Doğu Parlak’ın Ali Çınar adında bir oğulları bulunuyor. Şimdilerde ise çifti ikinci bebek heyecanı sarmış durumda. İkinci kez anne-baba olmaya hazırlanan çiftin bebeklerinin cinsiyeti de belli oldu.

CİNSİYETİ ERKEK

Güzel oyuncu Burcu Kara, 2016 yılında yönetmen Fırat Doğu Parlak ile hayatını birleştirmişti. Mutlu bir evlilik sürdüren çiftten geçtiğimiz aylarda ikinci bebek müjdesi gelmişti. Bebek haberiyle hayranlarını sevindiren Burcu Kara’nın ikinci çocuğunun cinsiyeti de belli oldu. Burcu Kara ve Fırat Doğu Parlak çifti erkek bebek bekliyor. Çiftin evliliklerinden Ali Çınar adında bir oğlu bulunuyor. Fırat Doğu Parlak’ın ilk evliliğinden bir erkek çocuğu bulunuyor. Çiftin yeni dünyaya gelecek bebekleriyle birlikte 3 erkek çocuğu olacak.

Başa dön tuşu