GENEL

Müge Anlı’da aranan 3 yaşındaki Lina Nazlı’nın cansız bedeni derin dondurucuda bulundu

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı sert programında işlenen iki kız kardeşin kaçırılma olayıyla ilgili herkesi üzen bir gelişme yaşandı. Anne ve babasının aradığı 1,5 yaşındaki Naime Ceyda ve 3 yaşındaki Lina Nazlı’dan 7 aydır haber alınamıyordu. Fuhuş yaptırmak için kaçırılan küçük kızlardan Naime Ceyda bulunmuş ve polis ekipleri tarafından teslim alınmıştı. Ancak ablası Lina Nazlı’dan gece saatlerinde üzen bir haber geldi. 3 yaşındaki küçük kızın cansız bedeni Şahinbey ilçesindeki bir evde derin dondurucunun içinde bulundu.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Şahinbey ilçesindeki adrese düzenlenen operasyonda Lina Nazlı’nın cansız bedenine ulaşıldı. Polis ekiplerinin evde yaptığı aramada 3 yaşındaki kızın cesedi derin dondurucunun içinden çıktı. Yapılan ilk incelemede küçük kızın vücudunda morluklar tespit edildi. Kayıp kardeşlerden 1,5 yaşındaki Naime Ceyda ise canlı yayına gelen ihbar sonucunda bulunmuş ve polis ekipleri tarafından teslim alınmıştı.

ANNEDEN KAN DONDURAN AÇIKLAMALAR

Eski eşi ile birlikte kızlarını bulmak için Müge Anlı ve ekibinden yardım isteyen Melissa, Müge Anlı ile Tatlı Sert programının canlı yayında anlattıklarıyla adeta kan dondurdu. Başından geçenleri anlatan Melissa, fuhuş yaptırmak için çocuklarının kaçırıldığını söyledi. 1,5 yaşında olan Naime Ceyda ve 3 yaşındaki ablası Lina Nazlı’dan aylardır haber alamayan anne, çocuklarını görebilmek için fuhuşa zorlandığını ve kendisine tüm bunları eşinden boşandıktan sonra beraber yaşamaya başladığı ortaokul arkadaşı ile onun sevgilisinin yaşattığını söyledi. Genç kadının yaşadıkları duyanları dehşete düşürdü.

NAİME CEYDA BULUNDU

Anne ve babanın minik kızlarını bulabilmek için canlı yayına katılmasının ardından gelen telefon bağlantısında Kiraz isimli bir kadın hemşire olduğunu söyleyen birinin Naime’yi kendisine bıraktığını ve küçük çocuğa 6 aydır kendisinin baktığını söyledi. Anne Melissa’nın küçük kızını tanımasının ardından hemen adrese ekip yönlendirildi ve Naime Ceyda polis ekipleri tarafından teslim alındı.

LİNA NAZLI BEBEĞİN CESEDİ DERİN DONDURUCUDA BULUNDU

1,5 yaşındaki Naime Ceyda bulunurken gözler ablası Lina Nazlı’ya çevrildi. Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Şahinbey ilçesindeki bir eve düzenlenen operasyonda evde yapılan aramada derin dondurucuda uzun süredir bekletildiği düşünülen kız çocuğuna ait bir ceset bulundu. Müge Anlı’da aranan Lina Nazlı bebek olduğu düşünülen küçük kızın vücudunda darp izlerine rastlandı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken 2 kişi gözaltına alındı.

Başa dön tuşu