SPOR

Adana’da maç heyecanı! Binlerce kişi Adana Demirspor Galatasaray maçını dev ekranda takip etti

Spor Toto Süper Lig’de Adana Demirspor ve Galatasaray arasında oynanan karşılaşmayı Adana’da binlerce kişi dev ekrandan takip etti.

Spor Toto Süper Lig’in sekizinci haftasında Adana Demirspor ve Galatasaray arasında oynanan karşılaşma nefes kesti. Adana’da aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu binlerce kişi dev ekranda maçı stadyum coşkusunda izledi.

Amfi tiyatroya dev ekran kuruldu

Adana Büyükşehir belediye başkanı Zeydan Karalar, Adana Demirsporlu taraftarların Galatasaray maçını daha rahat takip edebilmesi için Merkez Park amfi tiyatroya dev ekran kurdurdu. Her yaştan binlerce kişi buraya akın ederken adeta amfi tiyatroda stadyum coşkusu yaşandı.

Maçın biletleri günler öncesinden tükendi

Adana Demirspor Galatasaray maçını takip etmek isteyen vatandaşlar günler öncesinden biletleri tüketti. Yeni Adana Stadyumu tıklım tıklım doldu. Adana Demirspor sevdalıları bilet bulamadığı için maçı takip ede memenin üzüntüsünü yaşarken başkanı Zeydan Karalar bu konuya da çözüm buldu. Merkez parkı amfi tiyatroya dev bir ekran kurduran Zeydan Karalar, her yaştan binlerce Adanalının maçı daha rahat takip etmesine yardımcı oldu. Maçı takip edenler arasında çok sayıda kadın ve çocuk olması da dikkat çekti.

Başa dön tuşu