GENEL

Marmaray arıza son durum! Marmaray seferleri son dakika

Marmaray’da akşam saatlerinde meydana gelen arıza sebebiyle seferler tek yönlü olarak gecikmeli gerçekleşti. İş çıkış saatine denk gelen arıza sebebiyle duraklarda yoğunluk yaşandığı görüldü. Duraklarda bekleyen vatandaşların tepkisi ise cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı. Marmaray arızası sebebiyle duraklarda uzun süre beklemek zorunda kalan vatandaşlar sosyal medya üzerinden de duruma tepki gösterdi.

İstanbul’da akşam saatlerinde Marmaray’da yaşanan arıza yolculara zor anlar yaşattı. Arıza nedeniyle seferlerin tek yönlü olarak gecikmeli gerçekleştiği aktarılırken iş çıkış saatine denk gelen bu durum duraklarda yoğunluğa sebep oldu. İşten çıkan ve evlerine gitmek üzere duraklarda bekleyen vatandaşlar uzun süren bekleyiş sonucunda duruma tepkisiz kalamadı.

YOĞUNLUK YAŞANDI

İstanbul’da akşam saatlerinde Marmaray’da yaşanan arıza sebebiyle duraklarda yoğunluk yaşandı. Vatandaşların iş çıkış saatine denk gelen arıza sebebiyle yoğunluk giderek artarken duruma tepki gösterildi. Bazı vatandaşlar Bostancı’da trenin durduğunu ve ilerlemediğini söylerken sosyal medya hesaplarından görüntü paylaşan vatandaşlar ise dakikalarca trenin gelmediğini ve yoğunluk yaşandığını aktardı.

AÇIKLAMA GELDİ

Tepkilerin giderek arttığı arızayla ilgili Marmaray’dan açıklama geldi. Söz konusu açıklamada seferlerin en kısa sürede normale döndürülmesi için çalışıldığı aktarılırken ‘Sayın yolcularımız enerji nakil hatlarımızda yaşanan aksaklık sebebiyle Erenköy-Maltepe arasında seferlerimiz gecikmeli yapılmaktadır. Bakım çalışmalarımız devam etmekte olup kısa süre içinde normale dönmesi beklenmektedir.’ denildi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER PEŞ PEŞE GELDİ

İstanbul’da Marmaray arızası sebebiyle dakikalarca duraklarda bekleyen vatandaşlar duruma sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla tepki gösterdi. Çok uzun bir süredir duraklarda beklediklerini söyleyen vatandaşlar yaşanan yoğunluğun fotoğraflarını da sosyal medyadan anlık olarak paylaştı.

Başa dön tuşu