GENEL

Adana Galatasaray Taraftarları Derneği resmen kuruldu

Hazırlıklarını tamamlayan Adana Galatasaray Taraftarları Derneği, resmen kuruldu.

Kurucu Başkan Ozan Burucu, Başkan Yardımcısı Ahmet Özsırkıntı, Genel Sekreter Duygu Burucu, Sayman Serdar Puli ve Yönetim Kurulu Üyeleri Selen Canoğulları, Elif Sönmez ve Ertan Acarlar nezaretinde faaliyetlerine başlayan dernek, amacını ve çalışma koşullarını da belirledi.

 

BAŞKAN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

 

Türkmenbaşı Bulvarı’nda çalışmalarına başlayan Adana Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Ozan Burucu, Adana, Mersin, Tarsus ve Osmaniye’de yerleşik veya Adana, Mersin, Tarsus ve Osmaniye doğumlu olan ve Galatasaray spor takımlarını destekleyen taraftarların birlik ve dayanışmasını sağlamanın yanı sıra Galatasaray spor kulübüne  manevi destek sağlamak, Galatasaray taraftarına  organizasyonlar düzenlemek, spor ve Galatasaray taraftarlığı bilincini arttırmayı amaçladıklarını vurguladı. Görev alanlarına giren konularda kamu kurum ve kuruluşları ile ortak projeler yürüteceklerini belirten Burucu,  üyeleri arasında beşeri münasebetlerin geliştirilmesi ve devam ettirilmesi için toplantılar  ve sosyal etkinlikler  düzenleyeceklerini ifade etti.

 

Burucu, Adana Galatasaray Taraftarları Derneği dernek tanıtım toplantısı yaparak üye adayı taraftarlara derneğin ilerleyen günlerde yapacağı organizasyon ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Burucu, Adana Galatasaray Taraftarları Derneği’nin hem Galatasaray camiasına hem de Adana, Mersin, Tarsus ve Osmaniye’li Galatasaray’lı taraftarlara hayırlı olmasını diledi.

Başa dön tuşu