MEDYA

Oyuncu Süreyya Gürsel Evren kimdir? Süreyya Gürsel Evren neden öldü?

TRT ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Vedat karakterine hayat veren ve ölümüyle tüm sevenlerini yasa boğan oyuncu Süreyya Gürsel Evren hakkında merak edilen detaylar araştırılıyor. Önceki gün Sancaktepe’de bir evin balkonundan düşerek hayatını kaybeden Evren’in şüpheli ölümüyle ilgili soruşturma devam ederken ünlü oyuncunun eve misafirlik için gittiği öğrenildi.

TRT ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Vedat karakterine hayat veren ve ölümüyle tüm sevenlerini yasa boğan oyuncu Süreyya Gürsel Evren hakkında merak edilen detaylar araştırılıyor. Önceki gün Sancaktepe’de bir evin balkonundan düşerek hayatını kaybeden Evren’in şüpheli ölümüyle ilgili soruşturma devam ederken ünlü oyuncunun eve misafirlik için gittiği öğrenildi. Vefatıyla sevenlerini yasa boğan oyuncu Süreyya Gürsel Evren, misafir olarak gittiği üçüncü kattaki evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun özel hayatına dair tüm detaylar araştırılırken şüpheli ölümüyle ilgili de soruşturma başlatıldı. Peki, oyuncu Süreyya Gürsel Evren kimdir? Süreyya Gürsel Evren kaç yaşında? Süreyya Gürsel Evren neden öldü? İşte tüm merak edilenler…

BALKONDAN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ

Masumlar Apartmanı dizisinde Vedat karakterine hayat veren oyuncu Süreyya Gürsel Evren, İstanbul Sancaktepe Meclis Mahallesi Teraziler Caddesi üzerinde yer alan bir sitede bulunan binaya iddiaya göre misafir olarak gitti. Misafir olarak gittiği üçüncü kattaki evin balkonundan düşen ünlü oyuncu maalesef hayatını kaybetti. İhbar üzerine bölgeye gelen olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sonrasında Evren’in cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

SÜREYYA GÜRSEL EVREN KİMDİR?

21 Aralık 1968 yılında dünyaya gelen oyuncu Süreyya Gürsel Evren, oyunculuk eğitiminin ardından çok sayıda yapımda yer aldı. Diriliş Ertuğrul, Arka Sokaklar, Masumlar Apartmanı, Söz, Payitaht Abdülhamid, Yasak Elma, Fİ, Arıza, Kırmızı Oda, Baba ve Destan gibi çok sayıda dizide rol üstlenen Evren, sevilen dizi Masumlar Apartmanı’nda canlandırdığı Vedat karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Show TV ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş dizisinde Necdet karakterine hayat veren Evren, son olarak ATV ekranlarında yayınlanan Destan dizisinde Toygar Han karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştı.

Başa dön tuşu