SPOR

Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş’tan flaş seyirci kararı

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş aralarında oynanacak maçlarda deplasman maçlarına seyirci götürmeyecek. Alınan bu yeni kararı İstanbul Valiliği duyurdu. Kulüplerin ortak kararı olduğu belirtilen bu karar taraftarın tepkisini çekti. Deplasman tribününe seyirci götürmeme kararının hem Spor Toto Süper Lig hem de Ziraat Türkiye Kupası maçları için geçerli olduğu bilgisine de yer verildi.

İstanbul Valiliği, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın ortak seyirci kararını duyurdu. Bu kapsamda 3 büyük kulüp kendi aralarında oynanacak olan Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarına misafir seyirci alınmama kararı verdi. Bu kapsamda 2 Ekim 2022 Pazar günü oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine Fenerbahçe taraftarları alınmayacak. Misafir tribünü için ayrılan koltukların biletleri Beşiktaş taraftarları için satışa sunulacak.

3 BÜYÜK KULÜP ARALARINDAKİ MAÇLARA SEYİRCİ GÖTÜRMEYECEK

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş aralarında oynanacak maçlara seyirci götürmeme kararı aldı. İstanbul Valiliği, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın kendi aralarında oynayacağı Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarına misafir takım seyircisi alınmayacağını duyurdu.

İSTANBUL VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA

3 büyük kulüp tarafından alınan kararı açıklayan İstanbul Valiliği, ‘İl Spor Güvenlik Kurulu’nun 02.08.2022 tarih ve 1 numaralı kararı aldığı toplantısında Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerini temsilen katılan yöneticilerin kendi istekleri ve kabulü doğrultusunda, İstanbul’da bu kulüplerimizin kendi aralarında oynayacağı Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarına misafir takım seyircisi alınmayacaktır.’ ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE DERBİSİNE DEPLASMAN YASAĞI

2 Ekim 2022 Pazar günü Vodafone Park’ta oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe maçına deplasman yasağı geldi. Kulüplerin aldığı bu karar kapsamında Fenerbahçeli taraftarlar derbi maçına alınmayacak. Misafir tribünü için ayrılan koltukların biletleri ise Beşiktaş taraftarları için satışa sunulacak.

 

 

Başa dön tuşu