MEDYA

Başrol oyuncusu veda eden Arka Sokaklar için tehlike çanları çalıyor! Yeni sezon başlayacak ama her an final kararı gelebilir

Başrol ayrılığı yaşanan Arka Sokaklar için tehlike çanları çalıyor. Mesut Komiser gittikten sonra dizi final tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. İzleyiciler de bu durumdan şikayetçi.

Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar’da başrol Vedası herkesi şaşkına çevirdi. Arka Sokaklar dizisinde Mesut Komiser karakterine hayat veren Şevket Çoruh Dün sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak diziye veda ettiğini duyurdu. Başrol oyuncusunun vedası sonrasında Arka Sokaklar dizisi içinde tehlike çanları çalmaya başladı. Üstelik tek Ayrılık Mesut Komiser de değil. Geçtiğimiz sezonun sevilen birçok karakteri bu sezon olmayacak. Yani Arka Sokaklar için bu sezon tehlike çanları çalıyor.

Kanal D ekranlarında tam 16 sezon yayınlanan ve yeni sezon içinde hazırlıkları devam eden Arka Sokaklar dizisinde Dün herkesi şok eden bir ayrılık kararı alınmıştı. Tam 16 sezon boyunca dizide Mesut Komiser karakterine hayat veren Şevket Çoruh sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Arka Sokaklar’dan ayrıldığını duyurdu. Şevket Çoruh’un bu açıklaması izleyiciler de büyük tedirginlik yarattı. Çünkü Arka Sokaklar dizisini birçok izleyici hala Mesut Komiser için takip ediyordu. Uzun yıllardan beri ekranlarda olmasına rağmen reyting baş ağrısından hiçbir şey kaybetmeyen Arka Sokaklar dizisinde yeni sezon için büyük bir korku var. Dizi için tehlike çanları çalıyor. Çünkü sadece Mesut Komiser değil aynı zamanda bu sezon sevilen birçok oyuncu da dizinin kadrosundan ayrılma kararı almıştı.

MESUT KOMİSER GİTTİ DİZİ BİTTİ

Ünlü oyuncu Şevket Çoruh dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Arka Sokaklar dizisine veda etti. Şevket Çoruh, tam 16 yıl boyunca Mest komiser karakterine hayat verdiğini hatırlatarak artık veda zamanının geldiğini söyledi. Ünlü oyuncunun bu açıklamaları sonrasında sosyal medya kullanıcıları adeta isyan etti. Arka Sokaklar dizisinin Mesut Komiser için takip ettiğini söyleyen kullanıcılar yeni sezonda dizinin çekilmez olacağını dile getirdi. Yani Mesut komiserin gitmesi ile birlikte Arka Sokaklar izleyicisinin de bir hayli morali bozuldu.

TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR

Arka Sokaklar dizisinde izleyici üzen tek ayrılıkta bu olmadı. Yeni sezonda birçok karakter diziye veda edecek. Cemal Komiser, Ezgi Komiser ayrılan isimler arasında. Yani bu isimlerin vedasından sonra bir de Mesut komiserin ayrılığı eklenince Arka Sokaklar içinde tehlike çanları çalmaya başladı. Uzun yıllardan beri ekranlarda olmasına rağmen cuma akşamı zirveyi kimselere kaptırmayan Dizi yeni sezonda yerini sağlama almak için daha çok çalışacak gibi görünüyor.

Başa dön tuşu