MEDYA

Geçen sezon katili aradık, bu defa maktulü arayacağız! Yargı’da Ceylin kimi öldürdü bilmecesi

Yargı yeni sezon büyük bir heyecanla beklenirken ilk tanıtım fragmanı geldi. Artık final olur diye düşünürken yargı dizisi yeni sezona bomba gibi giriyor. Üstelik bu defa katili değil maktülü arayacağız. Yargı’nın yeni sezonda sorulacak olan soru “Ceylin kim öldürdü olacak.”

Kanal D ekranlarında geçtiğimiz sezonun en flaş yapımlarından biri olan Yargı dizisi yeni sezon hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Bomba gibi bir sezon finaliyle ekranlara veda eden dizinin yeni sezonunda yaşanacaklar izleyicilerde büyük merak uyandırmıştı. Sezon finalinde Savcı Ilgaz’ın ölüm haberi herkesi şaşkına çevirirken yeni sezonda olayların nasıl işleneceği merak konusu olmuştu. Geçtiğimiz günlerde yeni sezon çekimlerine başlanan yargı dizisi 18 Eylül tarihinde ekranlara geri dönecek. Yargı’nın yeni sezonundan ilk tanıtım filmi de yayınlandı.

Ilgaz Savcı’nın ölüm haberi izleyiciler de biraz endişe ve tedirginlik yaratmıştı. Yeni sezonda Yargı dizisinde işlerin hiç iyi gitmeyeceğini düşünüyordu ancak gelen tanıtım filmi ile birlikte ibre bir anda tersine döndü. Bu sezon da çok heyecanlı bir Yargı bizleri bekliyor gibi görünüyor. Hem de geçtiğimiz sezonun aksine bu sezon bambaşka sorular soracağız. Peki, Yargı yeni sezonda bizi neler bekliyor? İşte Yargı’nın yeni sezonunda ipuçları…

BU DEFA KATİLİ DEĞİL MAKTULU ARAYACAĞIZ

Yargı dizisinde geçtiğimiz sezon bol bol “katil kim” sorusunu sormuştuk. Önce İnci Erguvan’ın katili kim, sonra Engin’in katili kim ve ardından da Zafer’in katili kim diye günlerce bekledik. Tek tek sır perdeleri aralandı, kimlerin katil olduğu ortaya çıktı. Ancak Yargı’da bu sezon her şey farklı işleyecek. Yeni sezonda Yargı dizisinde bu defa katili değil maktülü arayacağız.

CEYLİN KİMİ ÖLDÜRDÜ?

Hatırlayacağınız üzere Yargı dizisinin geçtiğimiz sezon finalinde Ceylin birini bıçaklamış, Eren onu gözaltına almıştı. Asıl bomba ise Eren’in “Nasıl öldürdün Ilgaz Kaya’yı” diye sorması ile patlamıştı. Günlerce Ceylin’in Ilgaz’ı nasıl öldürdüğü konuşuldu. Taa ki düne kadar. Çünkü Yargı 2. sezon ilk tanıtımı dün akşam yayınlandı. Ceylin, Ilgaz’ı öldürmediğini söyleyince de herkes rahat bir nefes aldı. Peki, Ceylin kimi öldürdü, Ilgaz savcı öldü mü, ölmedi mi, Ilgaz’ı kim öldürdü? İşte Yargı’nın yeni sezonunda bu sorulara yanıt arayacağız. Ama en önemli sorumuz da Ceylin kimi öldürdü olacak?

YARGI 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Peki heyecanla beklenen Yargı 2. sezon ne zaman başlıyor? Bu sorunun yanıtı belli oldu. Yargı dizisinin yeni sezonu için tarih açıklandı. Yargı 2. sezonu ile 18 Eylül 2022 günü Kanal D’de olacak.

Başa dön tuşu