MEDYA

Yalı Çapkını gerçek hayat hikayesi nedir? Yalı Çapkını gerçek mi, uyarlama mı?

Star TV’nin yeni dizisi Yalı Çapkını ilk bölümüyle görücüye çıktı. Uzun bir süredir tanıtımı yapılan ve izleyici tarafından merakla beklenen dizinin ilk bölümü ekrana geldi. Oyuncu kadrosu ve merak uyandıran hikayesiyle herkesin heyecanla beklediği dizinin ilk izlenimi de merak konusu oldu. Yeni sezonun iddialı yapımları arasında olan diziyle ilgili merak edilen pek çok detay var. Özellikle dizinin konusu ve dizide geçen hikayenin gerçek olup olmadığı izleyicinin en çok araştırdığı konuların başında yer alıyor.

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in yer aldığı yeni dizi Yalı Çapkını 23 Eylül 2022 Cuma akşamı ilk bölümüyle ekrana geldi. Yeni sezonun merakla beklenen yapımlarından biri olan diziyi izleyenler merak ettikleri pek çok konuda araştırmalara başladı. Peki, Yalı Çapkını gerçek hikayesi nedir? Yalı Çapkını dizisi uyarlama mı? Yalı Çapkını gerçek mi? Yalı Çapkını nerede çekiliyor? İşte tüm merak edilenler…

YALI ÇAPKINI UYARLAMA MI?

Star TV ekranlarının yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer almaya hazırlanan yeni dizisi Yalı Çapkını, birbirinden başarılı oyuncuları buluşturdu. İlk bölümüyle izleyici karşısına çıkan dizi beğeni topladı. Diziyi izleyenler hikayenin gerçek olup olmadığını araştırmaya başladı. Diziyle ilgili en çok yanıt aranan soru ise ‘Yalı Çapkını uyarlama mı, hangi kitaptan?’ sorusu oldu. Dizide Korhan ailesinin başından geçenler ekrana aktarılıyor. Yalı Çapkını dizisinin hikayesi Gülseren Buğdayıcıoğlu’na aittir.

YALI ÇAPKINI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yalı Çapkını dizisinin çekimleri Gaziantep ve İstanbul’da gerçekleşiyor. Dizinin Gaziantep’teki sahneleri Millet Hanı’nda, İstanbul’daki sahneleri ise Beylerbeyi Hasip Paşa Yalısı’nda çekiliyor.

YALI ÇAPKINI DİZİSİ OYUNCU KADROSU

– Mert Ramazan Demir

– Afra Saraçoğlu

– Çetin Tekindor

– Gülçin Santırcıoğlu

– Emre Altuğ

– Gözde Kansu

– Beril Pozam

– Ersin Arıcı

– Doğukan Polat

– Yiğit Tuncay

– Şerif Sezer

– Buçe Buse Kahraman

– Selen Özbayrak

– Cansu Fırıncı

Başa dön tuşu